Tento měsíc v kinech (86)

Nový měsíc a spolu s ním i další filmové adaptace

~ Srpen 2023 ~

Meg 2: Příkop (Meg 2: The Trench)
Podle literární předlohy: Meg ~ Steve Alten
Datum premiéry: 3.8.2023

Připravte se na dokonalý adrenalin ve filmu Meg 2: Příkop, doslova nadživotní jízda, která trhák z roku 2018 posouvá do ještě větších výšek a ještě větších hloubek s několika obřími Megy a mnohem víc! Ponořte se do neprobádaných vod s Jasonem Stathamem a světovou akční ikonou Wu Jingem, kteří vedou odvážný výzkumný tým na průzkumný ponor do nejhlubších hlubin oceánu.

Jejich plavba se zvrtne v chaos, když jejich misi ohrozí zlovolná těžební operace a donutí je svádět vysoce riskantní boj o přežití. Naši hrdinové se musí postavit proti kolosálním Megům a neúprosným drancovačům životního prostředí a v pulzujícím závodě s časem předejít, přelstít a přeplout své nemilosrdné predátory.

 

Letní světlo, a pak přijde noc (Sumarljós og svo kemur nóttin)
Podle literární předlohy: Sumarljós og svo kemur nóttin ~ Jón Kalman Stefánsson
Datum premiéry: 17.8.2023

Islandský oceňovaný režisér Elfar Adalsteins natočil drama o řídce osídlené vesnici na Islandu, kde všichni obyvatelé žijí daleko od sebe.

Právě toto geografické zasazení je náležité pro tento svérázný a hřejivý soubor postav, vypovídající o tom, jak jsme si jako lidé podobní a zároveň odlišní. Příběh o vztazích, strastích a radostech, propletených v příbězích vesničanů.

 

Blue Beetle (Blue Beetle)
Podle literární předlohy: Blue Beetle ~ DC Comics
Datum premiéry: 17.8.2023

Čerstvý absolvent vysoké školy Jaime Reyes se vrací domů pln nadějí do budoucna, aby zjistil, že domov už není takový, jaký jej opustil. Zatímco hledá smysl života, zasáhne osud, když se Jaime nečekaně střetne se starobylou relikvií obdařenou mimozemskou technologií. Když si Skarabeus vybere Jaimeho za svého symbiotického hostitele, je obdařen neuvěřitelným brněním schopným mimořádných a nepředvídatelných schopností, které navždy změní jeho osud, když se stane superhrdinou Blue Beetlem.

 

Hvězdy v poledne (Stars at Noon)
Podle literární předlohy: Stars at Noon ~ Denis Johnson
Datum premiéry: 31.8.2023

Nevázaná mladá americká novinářka a anglický obchodník s vazbami na ropný průmysl se náhodou setkávají v současné Nikaragui při plnění svých záhadných úkolů.<,/p>

Oba se do sebe vášnivě zamilují, přestože toho o své skutečné profesní identitě vědí jen málo. Zoufale se snaží utéct ze země, odkud je tamější mocné síly nechtějí nechat odejít.

 

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..