EPIC

Autor: Sarina Bowen, Elle Kennedy
Originální název: EPIC
Český název: EPIC
Knižní série: HIM (On)
Díl: půldíl
Žánr: new adult, m&m romance, erotika
Věková hranice: 20+
Moje hodnocení: 5 hvězdiček

Jamie a Wes žijí a pracují v Torontu naplno.

Dokud se neobjeví náborář jiného týmu, aby jednomu z nich předložil nabídku, která by mohla zkomplikovat život, který si společně vybudovali.

Nakladatel: Rennie Road Books (EN), Baronet (CZ)
Počet stran: 78 (EN), 42 (CZ)
Vazba: Brožovaná i vázaná (EN, CZ)
Vydání v USA: 11.2.2020
Vydání v ČR: 28.3.2024

Datum četby: 1 den, červen 2024, v češtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Miláčci.

Oficiální stránky Sariny
Oficiální stránky Elle

Můj názor: Po nic moc „hokejové“ sérii Maple Hills jsem si musela trochu spravit chuť na něco opravdu hokejového, co mě bavilo a dokázalo chytnout za srdce. Volba tak logicky padla na novelku mé oblíbené (a prozatím snad asi i jediné) M&M romance, do které jsem se zamilovala už v roce 2015, kdy jsem na ni poprvé v angličtině narazila.

Zatímco v zahraničí to už tehdy byl poměrně hit, k nám se v českém překladu dostala až v roce 2019, a i tehdy nebylo úplně jisté, jestli si své čtenáře najde i v domácích končinách.

No nakonec si našla své fanoušky i tady, takže jsme se díky tomu dočkali znovuvydání obou dílů série a ještě jsme k tomu dostali překlad dodatečné novelky navíc, která je v novém vydání součástí druhé knihy. A tu jsem si včera vyzvedla v knihkupectví a dneska se do ní s chutí po rekapitulaci druhého dílu, jenž mě opět přivedl k slzám, pustila.

Těší mě, že jsou to stále Wess a Jamie, do nichž jsem se před devíti lety zamilovala a že i v takhle krátké novelce mi to připadalo, jako bych první díl vydali teprve včera. Slupla jsem těch pár stránek jako malinu a hodně se bavila. Až jsem dostala chuť se pustit i do spin-offové série WAGs v českém překladu. Ta u nás vyšla v roce 2017, ale české obálky mě tehdy moc neuchvátily, tak doufám, že se třeba také dočkáme nového vydání s lepšími covery.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..