Hodnej kluk

Autor: Sarina Bowen, Elle Kennedy
Originální název: Good Boy
Český název: Hodnej kluk
Knižní série: WAGs (WAGs)
Díl: první
Žánr: adult, romance, erotika, humor
Věková hranice: 18+
Moje hodnocení: 2 hvězdičky

Zorganizování bratrovy svatby je pro Jess Canningovou největší výzvou jejího života. Černá ovce rodiny si nemůže selhání dovolit. A nikdo (absolutně nikdo!) se nesmí dozvědět o té obrovské chybě, kterou udělala o jedné slabé chvilce s ženichovým svědkem. Chybě, která se nebude opakovat. Rozhodně ne. Přestože je to ten nejrajcovnější chlap na světě.

Pro Blakea Rileyho je chystaná svatba jako dar z nebes. Spolu s Jess jdou za svědky. A právě tuhle tvrdohlavou blondýnu chce přesvědčit, že je ve skutečnosti dobrák, i když se špatnou pověstí. Naštěstí jako každý hokejista ví, že když chcete skórovat, musíte se snažit. Jess má všeho až nad hlavu i bez jednoho hodně sexy a trochu dětinského chlapa. Začne obřad včas i navzdory tomu, že někdo opil babičku? Patří vůbec na svatbu třpytky? A nevadilo by, kdyby zavraždila ženichova svědka?

Nakladatel: Rennie Road Books (EN), Baronet (CZ)
Počet stran: 319 (EN), 320 (CZ)
Vazba: Brožovaná i vázaná (EN, CZ)
Vydání v USA: 31.1.2017
Vydání v ČR: 7.2.2018

Datum četby: 2 dny, červen 2024, v češtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Zkazila to ta šílená mluva, zmínky o obřím penisu a ještě k tomu ta sada na odlití vlastního dilda… Děs.

Oficiální stránky Sariny
Oficiální stránky Elle

Můj názor: Ačkoliv mám sérii ON moc ráda a hokejové romance z pera Elly Kennedy taky, téhle knize jsem se roky vyhýbala. Proč? Nesedla mi totiž hlavní dvojice hrdinů, se kterými jsme se seznámili už dříve.

Blake byl sice dobrosrdečný a na přátelích mu záleželo, ale ten jeho styl uvažování, vtipkování a mluvení mě šíleně vytáčel. A ani Jamieho sestra Jessica mi miminimálně v první polovině knihy tak úplně nesedla. A pak mi přišlo, jakoby se úplně změnila a stala se z ní docela sympatická postava.

Jen kdyby mi tolik nevadilo nekonečné popisování toho, jak je Blake vlastně obří a jak má úplně všechno obří… a o srdci vážně nemluvím. Nevím, proč některé autorky musí neustále psát o tom, jak má chlap velké nádobíčko a jak se do ženské nemůže vejít. Oba palce nahoru za ty příběhy, kde se tato informace neobjeví ani jednou.

Zápletkově nejde o nic extra, co si po čase budete pamatovat nebo si to budete chtít přečíst znovu. Na jedno odpoledne nebo večer je to ale docela fajn oddychovka. Kniha ovšem minimálně potěší tím, že v ní vidíme svatbu Jamieho s Wesem a tu a tam nakoukneme i do jejich spokojeného manželského života.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..