Zůstaň

Autor: Sarina Bowen, Elle Kennedy
Originální název: Stay
Český název: Zůstaň
Knižní série: WAGs (WAGs)
Díl: druhý
Žánr: adult, romance, erotika, humor
Věková hranice: 18+
Moje hodnocení: 3 hvězdičky

Hailey Taylorová Emeryová tuší, že její oblíbený klient v Aportu – anonymní virtuální asistenční službě – je ve skutečnosti hokejová hvězda Matt Eriksson. Nahlédnout do složek klientů je sice proti pravidlům, je si však téměř jistá, že si každý den píše se svým celoživotním idolem a plní mu každé jeho přání. Hailey si po rozvodu stále léčí srdce, stačí jí proto jen nezávazné flirtování… Jenže pak se se svým klientem musí setkat tváří v tvář a zpanikaří.

Matt Eriksson ví moc dobře, co je to zlomené srdce. Ještě stále se nevzpamatoval z krachu svého manželství, navíc je v týmu jediný, kdo zná strašlivou pravdu: že hokej a dlouhodobé vztahy k sobě nejdou. Sotva se vidí se svými dětmi a jakékoli setkání s bývalou manželkou ho přivádí k šílenství. Jediný člověk, který ho zřejmě chápe, mu navíc nechce ukázat svou tvář. Naštěstí to není nic, co by lístky na hokejové utkání nevyřešily. Hailey té nabídce nemůže odolat a Matt nemůže odolat Hailey.

Nakladatel: Rennie Road Books (EN), Baronet (CZ)
Počet stran: 344 (EN), 312 (CZ)
Vazba: Brožovaná i vázaná (EN, CZ)
Vydání v USA: 20.6.2017
Vydání v ČR: 18.4.2018

Datum četby: 2 dny, červen 2024, v češtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: O chlup lepší, ale ty dospělácké hokejové knihy jim tolik nejdou.

Oficiální stránky Sariny
Oficiální stránky Elle

Můj názor: Když už jsem byla na té hokejové vlně, pustila jsem se i do druhého dílu WAGsek a jsem za to ráda, protože Matt mi byl rozhodně sympatičtější než Blake. I když Hailey mi tak úplně nesedla.

Možná to bude tím, že nejsem až tak zažraný skalní fanoušek hokeje, ale nějak jsem se do ní nedokázala tak úplně vcítit. Možná mi i vadil název její firmy (Aport), nebo to jak byla v některých věcech absurdně naivní, aby byla v jiných zase až moc uvědomělá.

Asi bude něco na tom, že autorkám ta spolupráce na příběhu s dospělými hrdiny nejde tolik jako u příběhů sexuchtivých vysokoškoláků. Zápletka byla opět docela jednoduchá a líbilo se mi, že po delší době čtu něco o postavě s malými dětmi. I když tam toho bylo jen okrajově. Ovšem já být Mattem, asi bych tu jeho bývalku uškrtila. Tak moc mě vytáčela.

Každopádně knize nechybí i pořádně peprné sexuální scény, jak už u autorek bývá zvykem. Jamieho a Wese už tu tolik není, ale to je pochopitelné. I tak jsem si četbu užila. Škoda jen, že se nejspíš dalších knih už nedočkáme, i když si v knize autorky nechaly otevřená vrátka pro příběh Willa. Podle všeho si ta série zase tak dobře nevedla a autorkám se to dál nevyplatilo vydávat.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..