Cream of the Crop

CreamoftheCrop_bookAutor: Alice Clayton
Originální název: Cream of the Crop
Knižní série: Hudson Valley
Díl: druhý
Žánr: adult, romance, erotika
Věková hranice: 20+
Moje hodnocení: 4 hvězdičky

Natalie prostě zbožňuje sýr. Téměř jakýkoliv, ale nejvíce by se utloukla po brie. Tedy alepsoň v poslední době, kdy si ho každý víkend kupuje na farmářských trzích od jednoho velice potetovaného, velice mužného a velice tichého sýraře.

Problém ovšem je, že s nim nedokáže prohodit víc než dvě slova. A to je problém, protože Natalie si okolo prstu omotá kdejakého chlapa, na kterého jí padne zrak. Má všechny správné křivky a rozhodně je umí použít. Tahle její nemluvnost, jí ale nedokáže k Oscarovi dostat nijak blíž.

Už se s tím docela smířila, tedy až do chvíle, kdy se do všeho vloží její kamarádka Roxie a kdy jí do klína spadne jedna dobrá marketingová zakázka…

Nakladatel: Gallery Books (EN)
Počet stran: 384 (EN)
Vazba: Brožovaná i vázaná (EN)
Vydání v USA: 12.7.2016
Vydání v ČR: nevyšlo

Datum četby: 2 dny, červenec 2016, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Bavilo mě to, ale nemohla jsem se zbavit pocitu, že mě na Oscarovi štve, jak moc zenově se někdy chová. Nehledě na to, že jeho až přespříliš blízký vztah se svou ex může ospravedlňovat, jak chce, ale stejně je to na facku…

Oficiální stránky knihy
Oficiální blog autora
Oficiální stránky autora

Můj názor: Na druhý díl téhle vymazlené farmářské série jsem se opravdu těšila. A to nejen kvůli pořádně hříšným obálkám, ale také díky vtipným hrdinkám a líbivým příběhům.

Věděla jsem, co mám asi tak očekávat od nemluvného Oscara, ale na Natalie jsem moc připravená teda nebyla. To byla pořádná smršť! Skoro stejná jako prvně s Roxie, ale tak nějak jinak. Taky se mi líbí, že z hrdinky udělala plus size holku, co sice nosí americkou konfekční velikost 18 (což je u nás velikost 48), ale je se svým vzhledem v dospělosti srovnaná a umí ho pořádně využít. Přece jenom se ve většině knih objevují hrdinky štíhlounké, je super občas narazit na ženskou krev a mlíko.

I když se občas Natalie chovala potrhle a na můj vkus až zbytečně moc kecala o historickém budování domů nebo o své práci, fandila jsem jí a doufala jsem, že bude mít v tom jejich vztahu navrch. Protože řeknu vám, že vzájemné interakce s Oscarem rozhodně stály za to. Oscar mi na druhou stranu sednul krapet méně. A to asi díky jeho vztahu se svou ex. Nějak jsem to nedokázala překousnout, i když jeho postoj chápu.

Celkově vzato to bylo asi jedno velké negativum, které mě při čtení knihy snad vytáčelo víc než samotnou Natalie. Což mě trochu mrzí, protože se začínám obávat toho, jaký bude třetí díl a jestli mě v něm něco bude štvát natolik, že kvůli tomu snížím hodnocení. Protože jinak je to opět pořádná nálož romance, vtipu, magické krajiny, perfektních sousedů a tak dále. Prostě topka. Musíte si ji přečíst.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..