Broken Prince

BrokenPrince_bookAutor: Erin Watt
Originální název: Broken Prince
Český název: Prokletý princ
Knižní série: The Royals (Royalové)
Díl: druhý
Žánr: new adult, romance, erotika
Věková hranice: 18+
Moje hodnocení: 4 hvězdičky

Ella věděla, že neměla věřit svému srdci a dát spíše na svou hlavu, která jí říkala, aby se držela od Reeda dál. Jinak by jí tolik nezlomilo srdce, když ho nachytala inflagranti. Teď nějak musí vymyslet, co dělat dál, protože vrátit zpátky k Royalům se jí ani za mák nechce…

Jenže když jí nakonec Callum najde a přinutí vrátit se zpátky, je rozhodnutá se Reedovi vyhýbat. To ovšem tak lehce nepůjde, protože ten jí chce zpátky. A udělá pro to vše. Nehne se od ní na krok, odhodlaný ji přesvědčit o tom, že nic nebylo tak, jak si myslela a že i když má nějaké chyby, díky ní se snaží být lepší.

Ani jeden z nich ale nepočítal s okolím, které jim bude házet pod nohy jeden klacek za druhým.

Nakladatel: Everafter Romance (EN), Baronet (CZ)
Počet stran: 370 (EN), 376 (CZ)
Vazba: Brožovaná i vázaná (EN, CZ)
Vydání v USA: 25.7.2016
Vydání v ČR: 26.7.2017

Datum četby: 4 dny, srpen 2016, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Nebylo to špatné, ale tak nějak uspěchané a přeházené a konec byl teda až moc velké wow.

Oficiální stránky knihy
Oficiální stránky autorek

Můj názor: Po konci jedničky jsem byla hodně zvědavá, jak to bude pokračovat dál. Trochu jsem nečekala, že vlastně hned naskočíme do rozjetého vlaku, jenže tentokrát budeme sledovat příběh z pohledů obou hlavních hrdinů.

Zatímco jindy mám takové věci ráda, teď jsem byla častokrát byla zmatená, málokdy jsem Reedovy některé ty jeho myšlenkové pochody žrala a tak nějak mám pocit, že se něco opravdu začalo dít až tak posledních dvacet stránek. Ono se totiž vážně v tomhle díle nic moc nestalo. Nějaké to přesvědčování, cavyky, předvádění, sliby, šikana a pak bum!

Jako by druhý díl byl prostě jen takový překlenovací, s několika opravdu šokujícími odhaleními. Jako by si autorky připravovaly půdu na poslední díl, ve kterém nám doslova vytřou zrak. Ella s Reedem byli ovšem tak nějak rozkošní, i když otravní. Stejně jsem hltala stránku za stránkou, abych věděla, jak to mezi nimi teda bude a jestli to zase dají dohromady. Jen se mi někdy zdá, že je Royalovým tak čtyřiadvacet či víc a ne šestnáct, sedmnáct, osmnáct… no prostě mi to celé přijde spíše situované na vysokou než na střední školu.

Broken Prince se tak úplně nevyrovná prvnímu dílu, ale není vůbec špatný. Easton se choval snad ještě šíleněji a fakt doufám, že se v dalším díle srovná… anebo dostane svou vlastní knihu. Vlastně by vůbec nebylo špatné, kdybychom se dočkali knih o každém z bratrů Royalových. Ono na nich je vážně něco extrémně přitažlivého… Těšte se na české vydání 🙂

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

1 Response

  1. Jane napsal:

    Skvělá recenze. Naprosto s tebou souhlasím, také se mi zdá, že věk je hodně sražený dolů a spíše se celý příběh odehrává na VŠ. Nu což, alespoň představovat si to můžu. Strašně se těším na 3 díl, věřím, že to bude pecka.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..