Filmová recenze: Vlkodlak – Noční lovec

Tuhle hororovou jednohubku jsem si nechávala až na správný podzimní večer. Raději jsem si ani nic moc o filmu nečetla, viděla kdysi jen krátký teaser, abych si ho pořádně užila.

Režie: Michael Giacchino
Scénář: Heather Quinn
Kamera: Zoe White
Hudba: Michael Giacchino
Hrají: Gael García Bernal, Laura Donnelly, Harriet Sansom Harris, Eugenie Bondurant, Kirk R. Thatcher, Leonardo Nam, Al Hamacher

Za temné a ponuré noci se ze stínů vynoří tajná skupina lovců monster a po smrti svého vůdce se shromáždí ve strašidelném domě prastarého rodu.

ZPři podivném a děsuplném vzpomínání na vůdcův život jsou lovci vyzváni k tajemnému a smrtonosnému soupeření o mocnou relikvii. Čeká je noční lov, který je nakonec přivede tváří v tvář nebezpečnému monstru.

 
 
 
 
 

 

Zajímavé na filmu je, že je vlastně celý černobílý a po celou dobu je jediná barevná věc je červená relikvie, o kterou všichni lovci bojují. Barva se vlastně vrátí až v samotném závěru, když se hlavní zápletka vyřeší.

Film má necelou hodinu, takže se v něm zase tolik neuděje. I tak je to ale zajímavý kousek, který má několik překvapivých zvratů. Hudba vše správně dokresluje a herecké obsazení je na jedničku. Jsem zvědavá, jestli v některém seriálu nebo filmu neuvidíme znovu některé z postav ve filmu.

Vlkodlak: Noční lovec je fajn jednohubka, která vám pzpříjemní večer, ale znovu si ji nejspíš pustíte až za nějaký čas. Možná by film zanechal hlubší dojem, kdyby byl o něco delší.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..