Waiting on Wednesday (114)

Waterfell
Amalie Howard

DÍVKA, KTERÁ BY MOHLA BÝT KRÁLOVNOU.

Nerissa Marin se skrývá mezi dospívajícími ve své lidské podobě a čeká na chvíli, kdy bude moci uplatnit své právoplatné právo – získat zpět trůn podmořského království, které jí bylo ukradeno v den smrti jejího otce. Umět splynout s davem je její největší zbraní – dokud ji nenajde otcův zrádce a nevyzve ji k boji na život a na smrt v den jejích blížících se narozenin.

Uprostřed nebezpečí a žalu pro svou zmizelou matku je zamilovat se do obyčejného lidského chlapce to poslední, co by Nerissa měla udělat. Ale Lo Seavon dokáže porušit její obranu a stát se jedinou osobou, na kterou se může spolehnout při hledání své matky. Bude Lo klíčovým prvkem k získání královského trůnu? Anebo se tento smrtelný chlapec stane Nerissinou největší slabinou?

Na tuhle knihu jsem včera narazila úplnou náhodou. Knih s mořskými pannami jsem četla pomálu, teď si vzpomínám, že jsem jednu vlastně ještě ani nedočetla. Tady mě samozřejmě nejvíc zaujala obálka, protože anotace zní docela obyčejně. Uvidíme, jaká kniha nakonec bude.

 

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

1 Response

  1. Nikol napsal:

    Ta obálka je nádherná. 🙂 Bohužel o knize jsem ještě neslyšela. :))
    Nikol recently posted..BlackoutMy Profile

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..