Waiting on Wednesday (76)

Gravity
Melissa West

V budoucnosti bude jen jedno pravidlo:

Ani.Se.Nekoukni.

Sedmnáctiletá Ari Alexander toto pravidlo porušila a uviděla někoho, koho by nad svou postelí čekala ze všech nejméně – arogantního Jacksona Lockeho, nejpopulárnějšího kluka na škole. Očekává okamžitou popravu anebo jiný druh podivného mimozemského potrestání. Místo toho ji Jackson k něčemu vyzve: buď mu pomůže, anebo všichni na Zemi zemřou.

Ari ví, že by ho měla nahlásit, ale všechno okolo Jacksona ji nutí klást si otázky, jestli to, co se o jeho druhu učila, je vlastně pravda. Navíc i proti svým instinktům se do něj začíná zamilovávat. Jenže Ari není ledajaká holka a Jackson chce mnohem víc, než jen její pozornost. Je potomkem armády. Celý život ji její otec učil válečné strategie a taktiky společnosti, které nikdo jiný nezná – hlavně mimozemský špión jako Jackson. Když mu poskytne informace, zradí tím svého otce i svou zemi… jenže pokud bude mlčet, začne válka.

Na tuhle sérii jsem narazila tak nějak úplnou náhodou. Nejdříve mě zaujala obálka knihy a samotné anotaci jsem nevěnovala pozornost. Pak jsem si ji přečetla a i když vypadá jako dobrých 90% knih pro dospívající, říkám si, proč ne. Další emzák mi snad neuškodí. Alespoň to bude po všech upírech, vlkodlacích a jiných paranormálech změna.

 

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

2 Responses

  1. Rodaw napsal:

    Wwow- to by mohlo být supr!! A má to krásnou obálku :))
    Rodaw recently posted..30 Day Book Challenge – Day 08My Profile

  2. Astesia napsal:

    Tak toto je najchutnejšia obálka videná tento mesiac 🙂 Nádhera! Ufónov sa bojím ale skúsila by som to 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..