The True Love Experiment

Autor: Christina Lauren
Originální název: The True Love Experiment
Český název: Experiment s láskou
Žánr: adult, romance, erotika
Věková hranice: 18+
Hodnocení: 5 hvězdiček

Felicity „Fizzy“ Chen je ztracená. Jistě, má za sebou neuvěřitelnou kariéru milované spisovatelky s řadou bestsellerů, ale když je požádána, aby pronesla zahajovací projev, zasáhne ji to: neřídila se tím, co kázala.

Fizzy nikdy nebyla doopravdy zamilovaná. Chtíč? Rozhodně. Ale nikdy neměla hlavu v oblacích, kdy na někoho nedokážete přestat myslet a motají se ve vás všechny ty emoce. Ani náhodou. Nic. Ani trošku. Co se stane,když optimismus který prostřednictvím svých knih tolik vlévala do duší svých čtnářů jí začne připadat jako lež?

Connor Prince, dokumentarista a svobodný otec, miluje svou práci z velké části proto, že mu umožňuje žít v blízkosti jeho dcery. Ale když mu jeho nadřízený, zaměřený na zisk, nařídí vytvořit televizní reality show, čímž mu dá práci, Connor je tak trochu mimo.

V zoufalé snaze najít svou romantickou hlavní postavu se náhodné střetnutí s podrážděnou fizzy ukáže jako dokonalé řešení. Co kdyby mohl ukázat, jak královna romantiky padá hlava nehlava, aby ji viděl celý svět? Fizzy to nejdřív odmítne, leda by souhlasil s obsazením soutěžících podle seznamu romantických archetypů. Když řekne ano, a začne produkce show The True Love Experiment, Connor přemýšlí, jestli i on jednou najde někoho do perfektní dvojice.

Nakladatel: Gallery Books (EN), JOTA (CZ)
Počet stran: 368 (EN), 408 (CZ)
Vazba: Brožovaná i vázaná (EN,CZ)
Vydání v USA: 16.5.2023
Vydání v ČR: 6.9.2023

Datum četby: 8 dní, srpen 2023, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Jejich třicátá a rozhodně nejlepší kniha ❤️

Oficiální stránky knihy
Oficiální stránky autorek
Oficiální blog autorek

Můj názor: Na tuhle knihu jsem se tak těšila, až jsem úplně zapomněla, že měla vyjít. A když už jsem si ji konečně stáhla do čtečky, nějak jsem neměla tu správnou náladu, abych se na ni vrhla. Ale když už jsem se do knihy konečně pustila, nemohola jsem se odtrhnout. Tak moc mě dokázala vtáhnout a nepustit. Dokonce jsem siněkteré pasáže četla několikrát, protože se mi tolik líbily. Jde o jejich třicátou knihua i když mi ještě zbývají 3, které jsem nečetla, musím říct, že ušly pořádnou cestu. A tohle je prozatím jejich nejlepší romance ze všech.

Samy totiž v poděkování uvádí,že kniha vlastně vznikla ijakojakýsi druh poděkování všem jejich čtenářům, ale také čtenářům romancí celkově. Přece jenom je to žánr, na který se většina lidí dívá skrz prsty, stejně jakona jejich autory a autorky. Fizzy je ovšem skvělá postava, kterou si čtenáři oblíbili už v knize Rovnice lásky, takže jsem ráda, že jsme se dočkali také jejího příběhu, protože rozhodně stál za to. Fizzy si totiž zamilujete už na začátku a budete jí držet palce až do konce. Já jsem rozhodně jedna z jejích největších fanynek a vůbec by minevvadilo přečíst si nějakou tu její pirátskou romanci:D

Stejně tak si zamilujete i Connora Prince III, protože nic není víc sexy než pohledný, bystrý, šikovný a chytrý chlap, co dokáže uznat chybu a měnit názory. Rozhodně nevadí i to, že je podle všeho zatraceně sexy. Jenže je to tak trochu váš šéf… Navíc tichá voda břehy mele. No prostě skvěle se doplňující dvojka k pohledání. Co vís si přát? Ajo, co třeba prostředí randící show?

Kniha se mi četla výborně. Neměla snad žádná hluchá místa. Byla vtipná, nápaditá,žhavá, možná někdy trošku přitažená za vlasy, ale to vůbec nevadí. Skvělá zpráva je i ta,že se knihy dočkáme v září také v českém překladu.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..