Under One Roof

Autor: Ali Hazelwood
Originální název: Under One Roof
Knižní série: The STEMinist Novellas
Díl: první
Žánr: new adult, romance, humor, erotika
Věková hranice: 18+
Hodnocení: 4 hvězdičky

Jako environmentální inženýrka Mara ví vše o jemné povaze ekosystémů. Vyžadují rovnováhu. A nechat termostat na pokoji. A nekrást cizí jídlo. A další pravidla, o kterých Liam, její odporný spolubydlící, neví. Dobře, jistě, technicky je Mara vetřelec.

Liam už byl zakořeněný v domě své tety jako nějaký mračící se nevrlý obr, když se Mara nastěhovala, s jeho velkými svaly a pusou, která se dala políbit, jen tak seděl na pohovce a lákal ctihodné vědce na temnou stranu… ale Helena byla jejím rádcem a Mara se nehodlá bez boje se vzdát svého dědictví.

Problém je, že žít s někým, znamená poznat ho. A čím víc se Mara o Liamovi dozvídá, tím těžší je ho nenávidět… a tím snazší je ho milovat.

Nakladatel: Berkley Books (EN)
Počet stran: 112 (EN)
Vazba: Brožovaná i vázaná (EN)
Vydání v USA: 3.5.2022
Vydání v ČR: nevyšlo

Datum četby: 1 den, březen 2023, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Co to sakra má s tím divným sexem? A téměř stejnými postavami.

Oficiální stránky knihy
Oficiální web autora

Můj názor: Po dočtení Hypotézy lásky jsem si říkala, že bych se podívala na další autorčiny knihy. Nejdřív jsem se rozhodla pro tři kratší novely z prostředí STEM o třech kamarádkách, které spolu bydlely, když studovaly.

V první novele se podíváme na Maru, co začíná žít v novém městě, získala svou vysněnou práci a díky své mentorce má i místo, kde složit hlavu. Jen se musí snést se sexy právníkem, který si dům zařídil podle vlastního vkusu a rozhodně se o něj nehodlá dělit s nějakým vetřelce, o němž nic neví.

Opět se tak dostáváme do světa hrdinek STEM komunity, opět tu máme lehce přihlouple naivní hlaní hrdinku, opět tu máme vysokého, velkého, sexy muže, co moc nemluví, ale nejspíš toho má hodně na srdci a po hlavní hrdince zjevně touží. Což ona samozřejmě netuší.

A ano, opět je tu hodně divná sexuální scéna, která mě spíš rozhodila, než aby se mi líbila. Jako… popravdě… který chytrý, úspěšný a sexy chlap nemá rád sex? Jako ho nemá rád vůbec? Co má ta autorka s tím sexem. Nemá ho ráda. Jestli se tenhle scénář bude opakovat v dalších novelách a knihách, tak je tu něco špatně. Uvidíme.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..