Bitter Sweet Love

Autor: Jennifer L. Armentrout
Originální název: Bitter Sweet Love
Knižní série: Dark Elements (The Dark Elements)
Díl: půldíl
Věková hranice: 15+
Žánr: young adult, paranormálno, romance, humor, magie, zvláštní schopnosti, démoni
Moje hodnocení: 4 hvězdičky

Dez nebyl pro Jasmine jen dalším poblázněním. Byl Strážce stejně jako Jas, pomohl jí vyrovnat se s jejím osudem – odrážet démony a udržovat rovnováhu mezi dobrem a zlem. Byl pro ni vším… až do okamžiku, kdy zmizel beze stopy. Nepomohlo, že Jasin otec právě oznámil, že ona a Dez budou jednoho dne partnery. Těžko si to nebrat osobně.

A teď je zpět, o tři roky starší, desetkrát žhavější, připravený navázat přesně tam, kde skončili. Ale Jas znovu do stejného rizika jít nechce. Dez má sedm dní na to, aby splnil všechny její podmínky a získat zpět její důvěru. Sedm dní plných děsivého nebezpečí a sladkého pokušení. Sedm dní na to, abys získal její srdce – nebo ho znovu zničil…

Nakladatel: Harlequin Teen (EN)
Počet stran: 105 (EN)
Vazba: Brožovaná i vázaná (EN)
Vydání v USA: 1.12.2013
Vydání v ČR: nevyšlo

Datum četby: 1 den, duben 2024, v češtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Škoda, že je to jen taková krátká novelka.

Oficiální stránky knihy
Oficiální stránky autorky

Můj názor: Tuhle krátkou novelku jsem si přečetla až po přečtení hlavní trilogie, takže už jsem věděla, co Deze s Jasmine potkalo o několik let později.

Líbí se mi, že se autorka rozhodla nám ukázat trochu více ze světa plného chrličů a démonů, i když to mohlo být o něco delší. Přece jenom mi Dez s Jasmine byli sympatičtí už v hlavním příběhu a tenhle jejich „začátek“ byl načrtnut dost zajímavě a určitě se z toho všeho dalo vytřískat daleko víc.

Hlavní zápletka je jednoduchá, docela se chvílemi skáče v čase a některé situace by mohly být rozvinutější, ale podívali jsme se i na mladší verzi Layly a jejího osamělého života v klanu. I tak jsme se i na několika stránkách dočkali milostního napětí i nějaké té akce. Jako jednohubka to tedy bylo ideální.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..