RC review: S láskou, Chloe

Autor: Alessandra Torre
Originální název: Love, Chloe
Český název: S láskou, Chloe
Žánr: romance, humor, erotika
Věková hranice: 18+

Chloe Madisonová měla díky zazobaným rodičům všechno, na co si vzpomněla: drahé oblečení, exotické dovolené, byt na prestižní adrese a nos nahoru… Dokud jí jednoho rána nevytáhla z postele banda nerudných chlápků od FBI. Jak se ukázalo, máma s tátou ke svému bohatství nepřišli tak docela legální cestou…

Od bezdomovectví Chloe dělí jen dobrá vůle kamarádek a poslední „dar“, jenž dostane od matky: adresa dědičky kondomového impéria a rádoby herečky Nicole Brantleyové, která právě shání osobní asistentku. Sešup od královny večírků k holce pro všechno je pořádně strmý.

Práci pro arogantní Nicole by Chloe snad ještě zvládla, jen kdyby jí situaci neustále nekomplikovali muži – neodbytným expřítelem s miliardami na kontě počínaje a tajemným sexy údržbářem konče. Chloe přitom touží jen po tom, po čem každá mladá žena v New Yorku: po skutečné lásce. A možná trošce zaopatření…

Klasické i eroticky laděné romance Alessandry Torre jsem si opravdu oblíbila. Často jde o nenáročné romantické příběhy, které dokážete slupnout i na jeden zátah. Tak dobře se čtou. A S láskou, Chloe je toho zářným příkladem.

Chloe ze dne na den přišla o život, jaký znala. Už nemá vlastní byt, auto, hromadu drahého oblečení, kabelek nebo bot. Nemá ani peníze na zaplacení školného, aby mohla dostat vysokoškolský titul. Jenže Chloe se jen tak nevzdává a je odhodlaná dosáhnout svého. I kdyby měla dělat chůvu psovi a asistentku rozmazlené dědičce kondomového impéria. Práce jako práce…

Ovšem to není jediné, s čím se Chloe musí vypořádat. Na scéně je totiž stále muž z minulosti, který se jí nechce jen tak vzdát, ale také muž, co ji přitahuje, o něhož stojí a vidí možnou světlou budoucnost.

Hlavní hrdinka je možná občas až moc naivní nebo zmatená ze svých vlastních pocitů, ale i tak jí od začátku do konce prostě fandíte. Přece jenom vyškrábat se ze dna a dokázat se o sebe postarat chce pořádnou dávku síly a odhodlání. A sexy údržbář, který ví, co chce, taky není k zahození. Pravda, občas kroutíte očima nad tím, do čeho se to Chloe zase nechala zatáhnout, ale i tak prostě svá.

Kniha se mi četla skvěle a kdybych nemusela jíst, spát a starat se o dítě, nejspíš bych to slupla za jeden den. Proto si zaslouží 4 hvězdičky a já nedočkavě vyhlížím další autorčiny knihy.

Knihu si můžete objednat na stránkách internetového eshopu Mystery Press.

Chtěla bych touto cestou poděkovat Mystery Press za poskytnutý recenzní výtisk.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..