Forever in Cape May

Autor: Jennifer Probst
Originální název: Forever in Cape May
Knižní série: The Sunshine Sisters
Díl: třetí
Věková hranice: 18+
Žánr: adult, romance, erotika
Moje hodnocení: 3 hvězdičky

Taylor Sunshine a Pierce Powers se zavázali, že věci mezi nimi zůstanou navždy platonické. Už mají jeden z druhého to nejlepší: loajalitu, přátelství a důvěru. Proč ničit dokonalý vztah? Věčná láska stejně není na obzoru pro neklidného a ctižádostivého umělce, jako je Taylor. Její cíl se nachází daleko za Cape May a Sunshine Bridal.

Rodné město na pobřeží je součástí Pierceova srdce – stejně jako Taylor. A láme se jen při pomyšlení na její odchod. Jako její nejbližší přítel od střední školy podporuje její touhy, i když je kvůli tomu musí následovat pryč z Cape May. Ale když jejich obrana nefunguje, stačí jedna impulzivní a zranitelná noc, aby se všechna pravidla změnila.

Ze starých přátel se přes noc stanou milenci, uzavřou novou dohodu: prozkoumají tento letní úlet bez jakýchkoliv podmínek. Ale noci se stávají žhavějšími a jejich spojení se prohlubuje, je třeba čelit těžkým rozhodnutím. Jak se léto blíží ke konci, splní si Taylor a Pierce své vlastní sny? Nebo se nové sny teprve začínají plnit?

Nakladatel: Montlake Romance (EN)
Počet stran: 279 (EN)
Vazba: Brožovaná (EN)
Vydání v USA: 6.4.2021

Datum četby: září 2022, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Tenhle díl mě teda moc nebavil.

Oficiální stránky knihy
Oficiální stránky autorky

Můj názor: Čtení posledního dílu této romantické trilogie jsem dlouho odkládala, protože mě tento příběh už z anotace moc nenadchnul. Navíc poslední sestra, Taylor, mi už v předchozích knihách nijak nepřirostla k srdci, ačkoliv její pohnutky a sny naprosto chápu. Její osobnost mi prostě byla nesympatická.

Možná proto jsem si knihu moc neužila. Nijak extra mě nezajímalo, jaké jsou totiž vnitřní myšlenky Taylor. Ani kam ji to vlastně táhne. I když to bylo docela jasné, chtěla se věnovat malbě obrazů a dostat se pryč s Cape May. A teď už ji tam vlastně nic nedrží. Až na románek s Piercem, který je do ní už dlouho zamilovaný.

Jde o klasický příběh „z nejlepších kamarádů se stanou milenci“, který už tu byl tolikrát, že se dá těžko najít nějaký, co by byl něčím zajímavější. Člověk by řekl, že v případě děje točícího se okolo svatební agentury, půjde o něco netradičního a zajímavějšího, ale v tomto případě se to točilo spíš okolo talentů obou hlavních hrdinů. A přiznám se, že mě to moc nebralo.

Celkově vzato jde o milou trilogii točící se okolo svateb, ale nejvíc se mi líbil první díl. Druhý byl taky docela fajn, ale ten třetí mi přišel spíš tak nějak jen do party. I tak jsem ale ráda, že jsem si ji přečetla. Romance s několika hot erotickými scénami dokáže zpříjemnit večer.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..