2000. příspěvek!

No pokud si moje vnitřní statistika něco nešlehla, tak tohle je můj 2000. příspěvek! Páni.

Připadá mi to jako včera, kdy jsem „slavila“ svůj 1000. blogový příspěvek. Taky jsem teprve nedávno oslavila 1000 likes na FB stránce blogu (teď nás tam okolo 1200), v říjnu se přiblíží 3. blogové narozeniny. Neuvěřitelně to utíká.

Nevím, co nového bych vám řekla, abych se pokaždé neopakovala. I když vás to možná už otravuje, chci vám z celého srdce poděkovat. Kdysi by mě ani nenapadlo, že by si mě našlo tolik čtenářů a že by u mě někteří trávili čas „pečení-vaření“, jak mi onehdá někdo napsal. Blogování mě pořád baví a jak říkám, dokud mi to něco naprosto neznechutí, budu tu i nadále. Možná časem nebudu psát tak často (anebo nebudu publikovat až tři články za den), ale dokud mě to bude bavit a dokud tu budu (pokud se tedy neodstěhuju do zahraničí), budete mě mít na krku, za krkem, vedle krku… vyberte si.

Vždycky jsem byla docela inovativní člověk, baví mě vymýšlet nové věci a ještě víc mě baví vám je přinášet. Po prvotních zádrhelech se nám podařilo rozjet Knižní vesmír, hlavním cílem je přinášet převážně neangličtinářům zajímavosti, které se ukuchtí v zahraničí, ale také hromadu dalších informacích o knihách nebo filmových a seriálových adaptacích.

Jako druhý projekt se mi konečně podařilo rozjet také pisálkovský portál, Snílkov. Pořád se plácáme v začátcích, ale věřím, že se do toho časem dostaneme. Začíná se objevovat více nadějných autorů a já doufám, že nám všem (tedy i mně, když tam píšu) pomůže se více rozepsat a získat také nějaký ten feedback od čtenářů.

V plánu mám ještě dva nebo tři další projekty. Jo, je toho hodně, co? Abych si neukousla až příliš velké sousto. Ale víte co, vidím to jako něco přínosného, co pomůže mně i čtenářům a co u nás tak nějak chybí, anebo je potřeba. Bude chvíli trvat, než se to rozběhne, ale když má člověk odhodlání a vizi, ono to časem půjde. Zářným příkladem je i Knižní doupě. Takže vzhůru k další tisícovce příspěvků!

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

3 Responses

  1. TerushQaH napsal:

    Moc gratuluji k 2000 =)
    TerushQaH recently posted..Čteme klasiku a povinnou četbu #1My Profile

  2. vykyi napsal:

    Moc gratuluji. 🙂 A už se nemůžu dočkat každého jednotlivého článku do třetí tisícovky. 🙂

  3. moira napsal:

    jesus, to je děsivé. Bloguju o dva roky déle než ty (i když předtím to byl čistě povídkový blog) a stejně ještě nemám svých tisíc článků.
    Ale stejně gratuluju. 😀
    moira recently posted..(Prolog) Prší nebeMy Profile

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..