BB/art pro nás připravuje!

Říkala jsem si, že není na škodu udělat rovno ucelý článek o tom, na co se u nakladatelství BB/art můžete těšit. Informace jsem nedávno získala přímo od nakladatelství, kde mi odpovědli na dotazy, které jste mi vy, čtenáři, posílali. Snad některé z vás potěším.

Pokud bedlivě sledujete FB profil mého webu, určitě vám neuniklo album, do něhož jsem umístila pár fotek pro srovnání zahraničního a českého vydání knihy Andělé noci. Kniha vyšla 7.3.2012 a jeden z vás se už brzo bude moci těšit z její výhry, plánuju soutěž. Vydání druhého dílu je naplánováno na 5.12.2012. Ponese název Proradnost a já doufám, že bude mít stejnou obálku jako je to v případě originálu.

Pro fanoušky série Luxus mám dobrou zprávu! Nakladatelsví vydá třetí i čtvrtý díl. Závist vyjde během listopadu tohoto roku a čtvrtý díl pak začátkem příštího roku. Snad se vám ulevilo a jste rádi, že budete mít sérii doma hezky kompletní. Já jsem rozhodně spokojená a hlavně jsem dost zvědavá, jak to vůbec celé skončí. Druhý díl měl velice zajímavý závěr.

Od Sary Shepard se také dočkáme českého překladu její nové úspěšné série, podle níž je také natočen seriál. Jde o Hru lží. První díl vyjde letos na podzim. Třetího dílu série Roztomilé malé lhářky, Dokonalé, se dočkáme už letos v březnu, čtvrtý díl ponese název Neuvěřitelné a zaznačte si v kalendáři jako datum vydání říjen 2012.

Jistě už víte, že třetího dílu Modrké krve, Odhalení, se dočkáme už v květnu. Nakladatelství ovšem připravuje také vydání její další série a to Čarodějek z East Endu. Prvního dílu se dočkáme v září tohoto roku. No nevím, jak jste na tom vy, ale já jsem natěšená už teď! Co vás z jejich chystané nabídky zaujalo nejvíc?

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

2 Responses

  1. VeEee napsal:

    Až v prosinci vyjde druhý díl Andělů noci jo? Fíha, to prví asi ještě teda nebudu číst, abych to pak nezapomněla 😀
    Luxus teď čtu, snad se mi to bude líbit, protože ty obálky jsou k sežrání 😀 Na TLG jsem zvědavá, protože seriál se mi celkem páčí.
    VeEee recently posted..Michaela Vysloužilová – Kameň večnostiMy Profile

  2. Rodaw z Khihánkova napsal:

    BB/art je prostě dokonalé nakladatelství. Jeho knížky jsou suprové.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..