Both Feet in the Grave

Autor: Jeaniene Frost
Originální název: Both Feet in the Grave
Knižní série: Night Huntress (Noční lovci)
Díl: devátý
Žánr: paranormálno, romance, erotika, magie, upíři, duchové, ghúlové
Věková hranice: 20+
Hodnocení: 5 hvězdiček

Cat zmizela z Bonesova života, aby ho ochránila, ale tento upír dodrží svůj slib, že ji najde.

Dvě stě let lovu odměn udělalo z Bonese nejlepšího v tom, co dělá, a přesto mu trvalo čtyři dlouhé roky, než našel Cat, poloviční upírku, nyní známou jako „Red Reaper“.

Catina hlava má svou cenu a ani její práce tajného vládního agenta ji nezachrání. To může jen Bones. Zocelil ale čas Bones příliš na to, aby znovu miloval? Nebo jeho vášeň pro Cat propálí každou překážku?

Nakladatelství: NYLA Publishing (EN)
Počet stran: 348 (EN)
Vazba: Brožovaná i vázaná (EN)
Vydání v USA: 18.4.2023
Vydání v ČR: nevyšlo

Datum četby: 6 dní, červenec 2023, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Tyhle druhé pohledy na oblíbený příběh se mi vážně líbí.

Oficiální stránky knihy
Oficiální stránky autora

Můj názor: Když jsem se pustila do prvního dílu série o Nočních lovcích z pohledu Bonese, říkala jsem si, že bych si měla osvěžit paměť a přečíst si původní knihy. Takže když jsem dočetla devátý díl série, pustila jsem se v českém překladu znovu do původních dílů, abych si pak o to víc mohla užít druhý (desátý) díl z pohledu Bonese. A udělala jsem dobře.

Ačkoliv je hlavní linie příběhu stále stejná, líbí se mi, že vše prožíváme Bonesovýma očima. Často se tak dozvíme plno nových věcí, o kterých jsme logicky dříve vůbec nevěděli. Bonese jsem si tak zamilovala zase o kus víc.

Přiznám se ale, že si ho stejně budu už navždy představovat jen s hnědou ve vlasech, s tou blonďatou se nějak nedokážu úplně srovnat, protože si pořád představuju Spikea z Buffy 😀 I tentokrát mě ale kniha vtáhla od začátku až do samotného konce. Doufám, že se brzy dočkáme i třetího dílu, i když jsem zatím neviděla žádné potvrzení. Přece jenom tenhle díl vyšel teprve před pár měsíci.

Ani to zatím nevypadá, že bychom se knih dočkali v českém překladu, což je škoda. Jeaniene Frost a Ilona Andrews mají skvělé paranormal romance a urban fantasy série, které patří k těm nejlepším, co v zahraničí vycházejí a je škoda, že se jich nejspíš u nás nedočkáme.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..