Buns

Autor: Alice Clayton
Originální název: Buns
Knižní série: Hudson Valley
Díl: třetí
Žánr: adult, romance, erotika
Věková hranice: 20+
Moje hodnocení: 5 hvězdiček

Clara miluje svůj život a rozhodně miluje i svou práci. Ráda vdechuje nový život hotelům, které potřebujé nalákat novou klientelu. Je v tom prostě profík a miluje výzvy.

Jednou takovou výzvou je teď pro ni Bryant Mountain House a to nejen díky tomu, jak to uvnitř i venku vypadá, ale především kvůli synovi majitele, který hotel brzy předá a který kdoví proč má na Claru pifku a háže jí pod nohy jeden klacek za druhým.

Jenže to by nebyla Clara, aby to jen tak vzdala. Je rozhodnutá Archiemu dokázat, že v tom umí chodit. Vše se ale zkomplikuje ve chvíli, kdy to mezi ní a Archie začne jiskřit úplně jiným způsobem…

Nakladatel: Gallery Books (EN)
Počet stran: 320 (EN)
Vazba: Brožovaná i vázaná (EN)
Vydání v USA: 23.5.2017
Vydání v ČR: nevyšlo

Datum četby: 7 dní, červen 2017, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Tahle série mě neuvěřitelně baví a je škoda, že je to nejspíš poslední díl.

Oficiální stránky knihy
Oficiální blog autora
Oficiální stránky autora

Můj názor: Třetí díl jsem dlouho vyhlížela a doufala jsem, že mě ani tentokrát autorka nezklame. Po vynikajícím začátku, trošku slabším pokračování, byla tohle pomyslná třešnička na dortu, která mě bavila od začátku do konce.

Clara mi byla sympatická od samého začátku, Archie mi ovšem tak trochu lezl na nervy, i když jeho postoj chápu. Nakonec se z něj vyklubalo naprosté zlatíčko, které by chtěla mít doma každá ženská. Nejen, že si mě získal svým rozumem, ale taky tím zbytekm. Ne nadarmo se říká, že tichá voda břehy mele.

Líbilo se mi také to, že příběh nebyl jen o tom jediném, ale autorka si docela hezky vyhrála i s celým tím předěláváním hotelu. Žrala jsem jí to všechno i s navijákem. Velké plus byly rozhodně i staréznámé tváře, nejen z této série, ale také z dvou dalších autorčiných sérií. Člověk by si to asi nedal do souvislosti, pokud by si ta jména a jejich příběhy nepamatoval, ale pro mě to bylo příjemné doplnění, které autorka čas od času dělává.

Hudson Valley je dle mího autorčina zatím nejlepší série, je správně zábavná, dramatická a sexy. A to říkám i přes to, že naprosto zbožňuju Nabíječe. Uvidíme, s čím autorka přijde dál. Už se nemůžu dočkat.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..