RC review: Jak (ne)být divný na netu

JakNebytDivnyNaNetu_bookAutor: Felicia Day
České datum vydání: 31.3.2016
Žánr: autobiografie, humor, ze života
Nakladatel: Jota

Internet se v posledních letech stal nedílnou součástí našich životů. Je jedno, jestli to jsou sociální sítě, blogy, magazíny, nebo online hry, trávíme na něm hodně času a málokdo z nás si vybavuje dobu, kdy nebyl samozřejmostí. A proto je tu skvělá kniha Felicie Day, aby nám vše připomněla…

Slavný je v dnešní době kde kdo a stačí mu k tomu málo. Obrovský boom teď zažívají youtubeři se svými denními vlogy (video blogy), už i oni vydávají své vlastní knihy. Jenže dávno před nimi tu byla jedná malá holka, co se po sérii šílených zkušeností z různých škol ocitla doma, kde se jí dostalo velmi uvolněného domácího vzdělávání. Tahle malá holka velice ráda hrála jednu z prvních her jménem Ultima. A tak vznikla Codex… jiným také známá jako Felicia Day.

Podivínka, která se ve větší skupině lidí cítí nesvá a nejraději tráví svůj volný čas hraním MMORPG (masively multiplayer online role-playing game). Umí věrohodně napodobit vytáčené připojení k internetu a tak trochu jí vadí, že je jiná než ostatní, ale umí s tím žít a dokonce tím i nakazit všechny okolo sebe. Zažila začátky internetu, první online hry, vznik diskuzních fór, rozjíždění prvních fanouškovských skupin a také videopořadů na YouTube. Nemá středoškolský diplom, zato se na vysoké věnovala hře na housle a matematice a vystudovala s GPA 4.0.

PODÍVEJTE SE NA RECENZI NA BLOGU NEOLUXORU
NEZAPOMEŇTE ODEBÍRAT RSS KANÁL

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..