Waiting on Wednesday (166)

Týdenní meme, které pořádá Breaking the Spine. Cílem je vybrat si vždycky jednu knihu, kterou si chcete přečíst. Pro tuto středu vybírám:

Plamen
Amy Kathleen Ryan

Sci-fi trilogie o vesmírném putování dvou lodí za osídlením Nové země, jediné naděje na přežití lidstva, míří do napínavého finále.

Waverly a členové posádky Empyrea byli poraženi a jejich loď zničena. Zatímco Kierana vzala pod svá ochranná křídla kapitánka Nového obzoru Anne Matherová, Waverly se spojila se záhadným starcem, který chce Anne svrhnout. Ze Setha se stal uprchlík, navíc je zraněný a jeho stav se zhoršuje. Waverly, Kieran i Seth bojují o totéž – snaží se zachránit své milované – budou k tomu však muset podstoupit nejedno riziko… a také nejednu oběť.

Konečně! Konečně vyjde poslední díl. Jo, sice jsem první dva díly nečetla, takže se vám může zdát zvláštní, že se těším na to, až vyjde ten třetí a poslední… ale je to proto, že si budu moci konečně koupit celý komplet a celé si to přečíst. Jen si počkat do října, případně do konce roku. Juchůůů! Jen doufám, že to teda stojí za to 😀

 

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..