Společné čtení Vampýrské akademie (18)

Dnešním dnem oficiálně končí celé naše společné čtení. Ačkoliv z mé strany chybí ještě poslední dvě recenze, věřím, že vy jste si všechny knihy hezky přečetli. Dneska vám přidávám poslední formulář k zapsání vašich názorů. V průběhu příštího týdne pak uveřejním vaše poznatky k pátému i šestému dílu, společně se jmény výherců. Děkuju všem, kteří se ke mně připojili!

Rose Hathawayová sedí v cele smrti a čeká na popravu za vraždu, kterou nespáchala. Před krutým osudem ji zachrání kamarádi a ona se ocitá na útěku. Společně se svou láskou Dimitrijem a dalšími přáteli se snaží nalézt jediného člověka, který ji může spasit.

Její nejlepší kamarádka Lissa se ji snaží zachránit tím, že se uchází o královský trůn. K dosažení nesnadného cíle však musí nalézt ztraceného sourozence, a to je velmi nesnadný a nebezpečný úkol. Lissa a její přátelé musí najednou spoléhat na dávné nepřátele a začít pochybovat o těch, kterým dříve věřili…

Teď se opravdu rozhoduje o všem… Kterou ze svých lásek si Rose zvolí za životního partnera: Dimitrije, nebo Adriana? Co všechno bude muset Rose obětovat pro záchranu své kamarádky? A neztratí během toho všeho jedna druhou?(Dominoknihy.cz)

Celé společné čtení je už za námi, ale zajímá mě váš názor na poslední díl. Jak se vám líbilo zakončení? Bylo to podle vaše gusta? Co byste změnili?

FORMULÁŘ 5

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..