Společné čtení Vampýrské akademie (13)

Dostáváme se ke čtvrtému dílu a také se vůbec poprvé podíváme do Ruska. Mimo jiné se seznámíme se Sydney. Jaký je váš názor na Krvavý slib? Jsem vážně zvědavá, co mi napíšete.

Život Rose Hathawayové nebude už nikdy stejný. Po nelítostném útoku na Akademii zemřelo hodně Morojů i dhampýrů. Ti, kteří přežili, jsou na tom ještě hůř: musejí se vyrovnat se smrtí kamarádů. A Rosin krk nyní zdobí tetování, které všem zvěstuje, že zabila bezpočet Strigojů.

Jen jedna oběť je však důležitá… Dimitrij Belikov. Rose podstoupila bolestnou volbu, opustila Akademii i svou nejlepší kamarádku Lissu, poslední žijící dragomirskou princeznu, a vydala se pronásledovat muže, kterého miluje. Musela dojít až na kraj světa, aby Dimitrije našla a mohla tak splnit krvavý slib, který mu dala. Až ale nastane okamžik rozhodnutí, bude Dimitrij stále chtít, aby ho raději zabila, než aby žil jako stvůra?

V sázce je teď úplně všechno. Zranitelná a osamocená Rose se ocitá ve světě, který je pro ni stejně neznámý jako nebezpečný. Najde v sobě dost sil, aby Dimitrije zničila? Anebo se obětuje ve jménu nesmrtelné lásky?(Dominoknihy.cz)

Jak jste se poprali se čtvrtým dílem? Co se vám líbilo, co naopak ne? Z čeho jste byli naštavní, co jste viděli rádi? Pište!

FORMULÁŘ 4

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

1 Response

  1. Nikpší napsal:

    Poprvé jsem se k VA dostala vlastně omylem, kdy jsem na ni narazila v knihovně. Zaujal mě obal první knihy a hned po prvních pár stránkách jsem si tuhle knihu zamilovala. I přesto, že venku bylo vedro a já se mohla jít koupat do bazénu či jít ve s kamarády, neudělala jsem to. Seděla jsem ve stínku na dvoře a dychtivě jsem četla každé následující slovo v knížce. Na čtvrtý díl jsem nejprve strašně dlouho čekala, jestli ho někdo vrátí do knihovny nebo ne. Byla jsem nervózní s toho jak to bude pokračovat a domýšlela jsem si různé konce. Nakonec jsem to nevydržela a musela si přečíst online verzi na počítači. Užila jsem si ji, ale přesto věřím, že jako kniha by byla určitě lepší, a to jen proto že miluji listování knihou. Jakmile jsem dočetla 4 díl, pokračovala jsem dál až jsem se dostala k úplnému konci a byla jsem šíleně smutná, že to už skončilo a tak jsem začala číst ty úplně nejlepší pasáže zase od prvního dílu.
    I přesto, že jsem to četla už hoodně dávno, zahlédla jsem nedávno tuhle knihu v knihovně. Držela jsem ji v ruce vlastně poprvé jako knihu a pořádně jsem jí musela prolistovat, přičichnout si známé vůni knihy a byla jsem nesmírně šťastná, že jsem se k takhle skvělé autorce dostala.
    Přemýšlela jsem, jestli to mám přečíst znovu, ale nakonec mě ujištění, že někdo si první díl půjčil, dovedlo k výsledku, že si mám přečíst něco jiného. A shodou náhod je to Sukuba od stejné autorky :DDD
    Určitě tedy doporučuji přečíst celou sérii VA :DD Jsou to výjimečné knihy, kde Rose člověka dostane až do kolen svojí silou a oddaností :DD

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..