Trailer Thursday (89)

Teardrop

(Teardrop #1)

Lauren Kate

Nikdy, nikdy neplač…

Sedmnáctiletá Eureka si nikoho nepřipustí k tělu, nechce nic cítit. Poté, co byla její matka zabita při podivné nehodě, už na věcech, které milovala, tolik nezáleží. Chce od všeho utéct, ale je tu jedna věc, co ji drží zpátky: Ander, kluk, jenž se objevuje všude, kam se vrtne, jehož tyrkysové oči jí připomínají oceán. A pak Eureka odkryje starověký příběh lásky a žalu, o dívce, co svými slzami pohřbila celý kontinent.

Najednou jí matčina smrt a zjevení se Andera připadají něčím spojené – i její život najednou nabere mnohem temnější obrátky, které vůbec nedávají smysl. Může být všechno, co máte rádi, splaveno z povrchu zemského?

Na novou sérii Lauren Kate se vážně těším. Její andělskou sérii mám opravdu moc ráda a je mi srdečně fuk, že je klišovitá až hrůza, mě ohromně bavila a jsem zvědavá na filmové zpracování. U téhle série jsem ráda, že vyjde také v češtině. Jen nevím, jestli čekat na vydání prvního dílu, anebo se do něj už pustit v angličtině. Ach, ta rozhodnutí.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

2 Responses

  1. Erný napsal:

    Já bych se rozhodla podle toho, jestli ponechají obálku takovou, jaká je u originálu. Ale vidím to tak, že si počkám na českou verzi.. 😀
    Erný recently posted..Město ze skla [RC RECENZE]My Profile

  2. Lucinda napsal:

    Čím dál tím víc se na knížku těším 🙂
    Lucinda recently posted..15 nejlepších knižních hrdinů roku 2013My Profile

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..