Přežili jsme konec světa – linkovač

Ke konci prosince jsem odstartovala zvláštní čtecí výzvu, jejímž cílem bylo vybrat si nějakou dystopickou, apokalyptickou či hororově laděnou knihu a přečíst ji v termínu od 21. do 31.12.2013. Šlo o symbolické „oslavení“ prvního výročí konce světa, který jsme úspěšně přežili.

Nevím, kolik z vás se rozhodlo ke mně v tomhle čtení připojit a opravdu si nějakou dystopickou knihu ke čtení vybralo a knihu přečetlo. Ovšem ti z vás, kteří tak učinili, se můžou zúčastnit soutěže.

Já jsem si vybrala knihu Sapphique, co jste si vybrali vy a jak jste knihu i její svět zhodnotili, se dozvím teprve teď. Vaším úkolem tedy bude napsat recenzi s lehkou úvahou a pokud jste bloger, publikovat ji na svém blogu, jestli jste ovšem čtenář a i přesto se chcete soutěže zúčastnit, pošlete mi ji ve Wordu (případně i s obrázky v příloze) na emailovou adresu sykorova.p@gmail.com. Linkovač bude otevřen od 2.1. do 12.1.2014 (totéž období platí pro zasílání vašich recenzí na můj mail). Následně se otevře hlasování, kde si samotní čtenáři zvolí nejoblíbenější příspěvek…

Těším se na vaše recenze a úvahy!

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..