Waiting on Wednesday (112)

Božský bastard
Christina Lauren

Ambiciózní praktikantka. Perfekcionistický šéf. A pořádná spousta šikany.

Chloe Millsová, zatraceně chytrá a pracovitá studentka obchodní administrativy, má jediný problém: svého šéfa, Bennetta Ryana. Je náročný, neomalený, bezohledný – a naprosto neodolatelný. Božský bastard.

Bennett se vrátil z Francie do Chicaga, aby zaujal významný post v obrovském rodinném podniku. Vůbec nečekal, že ta asistentka, která mu v zahraničí na dálku pomáhala, je nádherné, nevinně provokativní – naprosto nesnesitelné – stvoření, se kterým se teď bude muset vídat každý den. Navzdory drbům nikdy nebyl příznivce románků na pracovišti. Jenže Chloe pro něj představuje takové pokušení, že je ochotný pravidla ohnout – nebo je rovnou poslat k čertu –, pokud to znamená, že bude jeho. Kdykoli a kdekoli.

Když ovšem jejich vzájemná touha dostoupí zlomového bodu, budou se muset Bennett a Chloe rozhodnout, co všechno jsou ochotni obětovat, aby jeden druhého získali.

Dámy, tohle je kniha, kterou si musíte pořídit. Pánové, tohle je kniha, kterou musíte svým přítelkyním a manželkám zakoupit. Kam se na to hrabe Stopadesát odstínů duhy, pche! Jediné mínus je to, že kniha vychází až ke konci června… takže si budete muset počkat. Tak jako tak ovšem klobouk dolů za obálku, cítím v kostech, že nastává změna. Česká nakladatelství přicházejí s lákavými knižními tituly i krásnými obálkami. Překladatelské blogy nebudou mít za chvíli, co žrát 😀

 

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

1 Response

  1. Nikinkira napsal:

    Tuhle knížku už mám nějakej čas vyhlídlou, jen pořád nevím, jestli si počkat na vydání v češtině nebo si jí přečíst v originále 😀 Uvidím, jak na tom budu s trpělivostí 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..