Trailer Thursday (62)

The Program

(The Program #1)

Suzanne Young

Ve světě Sloane jsou skutečné city zakázány, sebevraždy dospívajících se šíří jako epidemie a jediným východiskem je Program.

Sloane ví moc dobře, že ji nikdo nesmí vidět plakat. Teď když se začínají množit případy sebevražd, by ji jedno klopýtnutí mohlo posunout do Programu – jediné osvědčené léčby. Její rodiče už o jedno dítě přišli, Sloane ví, že udělají cokoliv, aby ji udrželi naživu. Také ví, že kdokoliv, kdo podstoupil Program, se zpátky vrátil prázdný jako nepopsaný list. Protože jejich deprese jsou pryč – stejně jako všechny jejich vzpomínky.

Pod neustálým dohledem doma i ve škole, nasazuje Sloane svou statečnou tvář a drží své city ukryté co nejhlouběji to jde. Jediná osoba, s níž může být sama sebou, je James. Slíbil jí, že je oba dva udrží daleko od léčby a Sloane ví, že jejich láska je dostatečně silná, aby vydržela cokoliv. Ale navzdory slibům se skrývání pravdy stává stále těžší. Oba dva jsou stále slabší. Přichází deprese. A Program si pro ně jde.

Od Suzanne Young jsem ještě nic nečetla, ačkoliv mi její knihy už dlouho doporučují. Nějak mě nezaujaly, tedy až teď. Víte, jakou slabost mám pro dystopie a odobné systémy, že… Uvidíme, jaké to bude.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

1 Response

  1. VeEee napsal:

    toto jsem právě rozečetla, jsem sice teprve u první kapitoly, ale už to je zajímací 😀
    VeEee recently posted..VeEeeNews (2)My Profile

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..