Letní obálky (5)

Pátý příspěvek do speciálního letního meme. Cílem je vybrat si jednu, dvě, maximálně tři knižní obálky, které nám nějakým způsobem evokují léto, čas odpočinku a dovolených.

Mette Ivie Harrison

Izzie chodí s Markem, kapitánem basketballového týmu, a myslí si, že je její život perfektní. Pak ale vytvoří kouzlo lásky pro svou kamarádku Brangane, ale kouzlo zafunguje jinak, než plánovala. Izzie se zamiluje do nového kluka na škole, Trise.

Veronica Roth

Tris dosáhla šestnácti let a měla by si vybrat, jakým směrem se její budoucnost bude ubírat. Její rozhodnutí překvapí nejen její rodinu ale i ji samotnou.

Veronisa Rossi

Po té, co je Aria vykázána ze svého domova, ví, že má pramalé šanse na přežití. Pokud ji nedostanou kanibalové, postará se o její smrt nějaká z elektrických bouří, dokonce i samotný vzduch ji dokáže zabít. A pak potká Perru.

U obálky Tris & Izzie se mi opravdu líbí ta dvojice na loďce a to, jak okolo nich padají ta kvítka (nebo co to je). Možná má trochu podzminí barvy, ale mně spíš připomíná teplé léto. To, které my nemáme. Když jsem poprvé viděla Divergent, napadlo mě teplé zářivé slunce a voda. Under the Never Sky mě zaujalo hlavně tou modrou barvou. Připomíná mi divokou barevnou bouři.

Pokud vás letní obálkové meme zajímá, podívejte se sem.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..