Letní obálky (3)

Jelikož jsem včera neměla možnost sepsat příspěvek do meme, jdu na to alespoň dneska. Cílem tohoto speciálního letního meme je vybrat si jednu, dvě, maximálně tři knižní obálky, které nám nějakým způsobem evokují léto, čas odpočinku a dovolených.

Awake at Dawn

C. C. Hunter

Teď když si Kylie zvyknula na chod Shadow Falls, musí zjistit, co je vlastně zač. Jenže jak se zdá, nebude na to mít moc čas. Zjeví se jí duch, který jí sdělí, že někdo, kdo je jejímu srdci blízký, zemře.

Imaginary Girls

Nova Ren Suma

Chloeina starší sestra, Ruby, je dívka, po které se každý otočí a jejíž tvář každému utkví v paměti. Ovšem stane se něco, co jejich životy převrátí vzhůru nohama a pošle obě sestry daleko od sebe. Ruby je však odhodlaná dostat svou sestru zpátky domů, ať už to stojí cokoliv.

Starcrossed
Josephine Angelini

Helen se celých svých šestnáct let snažila prostě zapadnout a moc nevyčnívat. Což zase tak jednoduché nebylo. A v poslední době je to ještě horší. Trápí jí noční můry a halucinace tří žen ronících krvavé slzy. A když se poprvé setká s Lucasem, věci se uberou ještě horší cestou…
Tentokrát jsem si pro vás vybrala tři obálky s tématikou vody. Dvě jste už na mém blogu nejspíš viděli, třetí ne. Na Awake at Dawn se opravdu těším, protože Born at Midnight mě velice překvapilo. Doufám, že pokračování bude stejně dobré. Starcrossed momentálně čtu a zatím nevím, co si o knize mám myslet. První třetina mě opravdu maximálně bavila, jenže teď mi to docela připomíná Twilight… no jsem celkově zvědavá, co se z toho vyklube dál, protože mám ohledně knihy docela vysoká očekávání. Imaginary Girls je kniha s velice zajímavou anotací, ale reakce na ni jsou poněkud rozporuplné. Prý to není to, co anotace slibuje. Možná se k ne knize časem dostanu.

Pokud vás letní obálkové meme zajímá, podívejte se sem.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..