A Nordic King

Autor: Karina Halle
Originální název: A Nordic King
Knižní série: Nordic Royals
Díl: třetí
Žánr: new adult, romance, erotika
Věková hranice: 20+
Moje hodnocení: 4 hvězdičky

Když jsem se poprvé ucházela o toto místo, myslela jsem si, že to bude jako všechny ostatní: pracovat jako chůva v aristokratické rodině.

Pak jsem tu práci dostala a zjistila, jak moc jsem se mýlila.

Teď jsem nová chůva pro dvě rozkošné holčičky, které jsou shodou okolností princezny.

Jejich otec je ovdovělý dánský král.

A můj nový domov? Královský palác v Kodani.

Přizpůsobit se mému novému životu není snadné, ale nejtěžší na tom nebyly dívky, které stále truchlí nad ztrátou své matky.

Je to jejich otec.

Chladný, tajemný a náladový, s ledovým pohledem, co jako by pronikl do vaší duše, si mě král Aksel možná najal, abych se staral o jeho dcery, ale chce se mnou mít co nejméně společného.

Čím déle však sdílím tyto palácové zdi s tímto mužem, tím více mě to k němu přitahuje. Jeho vytesaný obličej a sexuální chvástání jsou jen součástí balíčku. Je to v dlouhých, intenzivních pohledech na jídelní stůl, ve způsobu, jakým se o sebe otřeme v chodbách, ve vzácných záblescích muže hluboko uvnitř, jako by slunce procházelo mraky.

Ale bez ohledu na to, co k němu cítím, nikdy nemůžeme být spolu.

Myslíte, že je špatné být zamilovaný do svého šéfa?

Zkuste se zamilovat do krále.

Nakladatel: Nook (EN)
Počet stran: 376 (EN)
Vazba: Brožovaná i ebook (EN)
Vydání v USA: 16.9.2018
Vydání v ČR: nevyšlo

Datum četby: 3 dny, březen 2023, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Tohle se snad četlo úplně samo.

Oficiální stránky knihy
Oficiální stránky autora

Můj názor: Na třetí díl série jsem byla zvědavá, hlavně proto že mě druhá kniha zrovna dvakrát neuhranula. Přece jenom jsme se tentokrát měli podívat do Norska, které mám na svém cestovatelském seznamu hodně vysoko. Těšila jsem se, že se kromě romance dozvím i o nějakých zvycích a zajímavostech, jako tomu často v této sérii bývá. A autorka mě rozhodně nezklamala.

Tentokrát je mezi hlavními hrdiny 14ti letý věkový rozdíl, což mi ovšem během čtení vůbec nepřišlo. Jen mě trochu překvapilo, jak moc panovačný byl norský král v posteli. To jsem teda moc nečekala. Aksel je teda rozhodně král, kterého nejspíš potkáte jen v podobných knihách, jinak si to nedokážu úplně představit. Všechny jeho roztržky s Aurorou mě bavily, i když její zabedněnost mi občas brnkala na nervy. Přišla mi někdy až moc otravná a trochu nerozhodná v tom, co vlastně vůbec chce.

Celkově se mi ovšem příběh hodně líbil. Tentokrát tam nebylo nic vyloženě rušivého, až teda na překvapivé záverečné odhalení. Oproti předchozím dílům se mi tento četl snad nejrychleji a nejsnadněji. Děj mi doslova utíkal před očima a najednou jsem byla na konci.

Pokud jste se ještě do knih nepustili, rozhodně je doporučuju, i když je fakt, že jsem už toho machovství lehce přesycená a musela jsem si dát pauzu, než se pustím do poslední knihy.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..