Nuts

Nuts_bookAutor: Alice Clayton
Originální název: Nuts
Knižní série: Hudson Valley
Díl: první
Žánr: adult, romance, erotika
Věková hranice: 20+
Moje hodnocení: 5 hvězdiček

Roxie byla se svým životem kuchařky slavných v L.A. docela spokojená. Tedy až do chvíle, kdy šlo všechno do kopru kvůli máslu. Jo… máslu. Teď už nemá skoro žádné klienty a ještě musí odrážet prosbu své mámy, aby se vrátila domů a vedla rodinné bistro, zatímco se její máma bude prohánět po celém světě v jedné televizní show.

Sice se jí do toho nejdřív nechce, ale pak přece jen kývne a do maloměsta dorazí. Přece jen nemá, co ztratit a jedno léto dokáže obětovat. Pak se do L.A. zase vrátí, aby si znovuvybudovala kariéru. Jenže nepočítala s jedním sexy farmářem, který jí naprosto vyrazí dech. Doslova.

Po řadě nevydařených a trapných setkání, kdy většinou končí propletení na zemi a o kterých ví rázem celé městečko, to dají dohromady. Roxie ale neustále opakuje sobě i Leovi, že je to jen na léto. Pomalu ale tomu přestává sama věřit…

Nakladatel: Gallery Books (EN)
Počet stran: 308 (EN)
Vazba: Brožovaná i vázaná (EN)
Vydání v USA: 20.10.2015
Vydání v ČR: nevyšlo

Datum četby: 3 dny, červenec 2016, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Sice to nebylo tak strašně vtipné jako Wallbanger, ale i tak jsem se některým gagům a situacím musela pořádně zasmát. Snad bude i pokračování stejně hot a funny.

Oficiální stránky knihy
Oficiální blog autora
Oficiální stránky autora

Můj názor: Na novou sérii jsem se třepala jak želatina na dortě. Jako vážně. Knihy Alice Clayton jsem si zamilovala už po přečtení Wallbangera a po osobním setkání si myslím, že je to celkově strašně veselá osůbka. Pravda, Wallbangerovi (česky Nabíječ) se zatím žádná její kniha nevyrovnala, ale ani to mi nebrání v tom, abych další její kousky nevyzkoušela. A tak přišla řada na další dvojsmyslně se tvářící knihu – Nuts.

Roxie je stejně vtipná jako Caroline a stejně tak ulítlá, se svou vlastní partou stejně ujetých kamarádek. I samotné pojetí Nuts je docela podobné Wallbangerovi. Plno vtipných situací, plno vtipných pochodů hlavní hrdinky, plno chuti na sex… a taky plno sexu.

Jiné je ovšem prostředí. Dostáváme se totiž do malého městečka plného farem a vzájemného si pomáhání. Celé je to takové hezké, přátelské, vtipné, nevtíravé a plné povídání o jídle. Tak moc se mi nesbíhaly sliny na všechno to jídlo v knize už dlouho. Mám obavy, co se dočtu v druhém díle, protože tam se má objevit má další slabina – mléčné výrobky, hlavně sýry. Moje achilovka… společně s čokoládou. Jestli se třetí díl bude motat okolo čokolády, asi umřu na gastroorgasmus.

Nuts se skvělá knížka. Doufám, že se celá série dostane také k nám, jako ostatní autorčiny série, protože jsou to přesně ty oddechové kousky, které vám zvednou náladu a které budete rádi opakovaně číst. Bavila jsem se a už se nemůžu dočkat secy mlékaře.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..