Posuď knihu podle obalu (137)

Název knihy: Rusty Nailed
Autor: Alice Clayton
Datum vydání: červen 2014

Anotace na Goodreads: Hra na domov nebyla nikdy tak zábavná i matoucí. Zatímco je Carolina šéfka na svatební cestě, pracuje Caroline dlouho do noci, aby udržela designérskou firmu v cajku, hlavně také proto, že je hlavní designérkou renovace úžasného hotelu v Sausalito. Takže se svým sexy přítelem fotografem, který se potuluje po celém světě kvůli své práce, jsou ona i Simon celí žhaví do toho, aby si vynahradili ztracený čas. Žádný z nich nemá problém se skvělým sexem!

Pak se Simon rozhodne, že už má dost všeho toho cestování a najednou je doma víc. Daleko víc. A chce, aby byla i Caroline doma víc. Ačkoliv jim milostný život přátel dopřává dostatek zpestření, musí si Caroline se Simonem vyjasnit, jak to bude v jejich vztahu. Ani jeden nechce o toho druhého přijít, ale dokážou vše vyřešit?

Můj názor: Bylo pro mě docela překvapením, když jsem se dozvěděla, že jde najednou o celou sérii a zdá se, že alespoň druhý díl bude o stejných postavách. Nevím, jestli mám být ráda nebo se spíš bát toho, co přijde, ale tak, uvidíme. Na obálku prvního dílu jsem si už natolik zvykla, že mi přijde neuvěřitelně vtipná i hezká. Druhá mi oproti ní přijde tak nějak… nevýrazná. Ale třeba se ještě změní, anebo se mi zalíbí víc.

 
 
 

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..