Posuď knihu podle obalu (112)

Název knihy: Golden
Autor: Jessi Kirby
Datum vydání: 14.5.2013

Anotace na GoodReads: Sedmnáctiletá Parker Frost nikdy neprovedla nic zakázaného a už vůbec nikdy nikam necestovala. Je to typicky hodná holka, která brzy odmaturuje, aniž by políbila svou tajnou lásku nebo porušila pravidla. Jenže když jí osud do rukou vloží klíč k rozřešení jednoho tajemství, co sžírá celé její město, rozhodne se zariskovat.

Juliannu Farnetti a Shanea Cruze si lidé pamatují jako zlatý pár Summit Lakes High – perfektní ve švech směrech, předurčeni spolu zůstat až do konce života. Ale Julianin deník vypráví jiný příběh – ten o pochybnostech okolo Shanea a o zakázaném vztahu se starším umělcem. To jsou tajemství, která byla smetena z povrchu země ve stejnou chvíli, kdy Shaneovo auto spadlo do ledové řeky a zanechalo za sebou truchlící město a žádná těla, která by se dala pohřbít.

Čtení Julianina deníku dodává Parker odvahu začít opravdu žít a také hromadu otázek okolo toho, co se ve skutečnosti tehdy stalo. Vyzbrojena stopami minulosti požádá Parker o pomoc svou nejlepší kamarádku Kat a Trevora, kluka, do něhož je už dlouho zamilovaná, aby jí s rozřešením případu pomohli. Tajemství dovede Parker na místa, kam by se nikdy dříve nedostala, a brzy jí dojde, jak některé volby dokážou člověka dovést na úplě jinou cestu.

Můj názor: U téhle knihy se nemůžu stále rozhodnout, jestli si ji chci nebo nechci přečíst. Mám pocit, že na můj vkus je to až příliš silné téma. Celkově mi ovšem přijde, že obálka je krásně jednoduchá, přitom lákavá. Vlastně vidíme jen osvícenou tvář modelky, do toho květiny a velkými písmeny obyčejného fontu název knihy. Líbí se mi, že je vše lazeno do světlých barev a že celkový koncept obálky odpovídá i tématu.

 
 
 


Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

1 Response

  1. E_V_E napsal:

    obálka je celkom vkusná, ale nijak ma nezaujala veľmi
    E_V_E recently posted..VA spin-off – Pokrevní pouta #2: Zlatá lilieMy Profile

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..