Trailer Thursday (19)

Struck

(Struck #1)

Jennifer Bosworth

Mia Price je závislá na dávkách blesků. Přežila už nespočet zasáhnutí, ale její touha spojit se s energií v bouřích ohrožuje nejen její život, ale také životy lidí okolo.

Právě v Los Angeles se Mia cítí nejbezpečněji, protože zde blesk udeří jen zřídka. Ale když město zničí zemětřesení, je její útočiště přeměněno v minové pole chaosu a nebezpečí. Pláže pomalu zasypávají města. Centrum je rozpadající se pustina, kde se skupiny přeživších každou noc pohybují od jednoho opuštěného domu k druhému a nadšence to k neštěstí přitahuje víc, než by si dokázali přiznat. Dva soupeřící kulty se probudily a baží po moci – oba dva vidí Miu jako klíč svých protikladných proroctví. Věří, že je spojením k podivné energetické bouři, která způsobila zemětřesení a jejíž další úder bude mít devastující výsledky.

Mia by ráda uvěřila tajemnému a přitažlivému Jeremymu. Ten jí slíbil ochranu, ale Mia má strach, že není tím, za koho se vydává. Vášeň a síla, která je spojuje, jim nakonec může být koncem. A když udeří poslední katastrofa, musí Mia uvolnit svou ohromnou a děsivou moc, aby zachránila všechny, které miluje… anebo ztratí vše.

Na tuhle knihu jsem hodně zvědavá hlavně po několika dosti pochvalných recenzích, které jsem si přečetla. Prvně jsem si knihu ani moc přečíst nechtěla, ale recenze mě přesvědčily. Navíc jsem objevila taky tenhle hodně dobře udělaný trailer na knihu. Nechme se překvapit.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

1 Response

  1. kika napsal:

    tak z tohto by bol poriadne akcny film 🙂 asi to skusim, a dam sa na citanie

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..