>Waiting on Wednesday (19)

>

Týdenní meme, které pořádá Breaking the Spine.Cílem je vybrat si vždycky jednu knihu, kterou si chcete přečíst. Pro tuto středu vybírám:

The Girl in the Steel Corset
Kady Cross

V Anglii roku 1897 nemá šestnáctiletá Finley Jayne nikoho… kromě té „věci“ uvnitř ní.
Když se ji pokusí mladý lord zneužít, brání se. A vyhraje. Ale ne každá viktoriánská dívka má temnější stranu, která jí činí schopnou odrazit útok dospělého muže jediným úderem…
Jen Griffin King v ní vidí tu magickou temnotu, která mu říká, že je speciální, že je jednou z nich. Osiřelý vévoda ji vezme z ulice naproti nevoli ostatních ztracených existencí jeho skupiny: Emily, která má své vlastní zvláštní schopnosti a neopětovanou lásku k Samovi, který je z části robot a Jasper, americký kovboj s temných tajemstvím.
Griffin vyšetřuje kriminálníka, který si říká Mechanik, člověka odpovědného za několik trestných činů spáchaných automaty. Finley si myslí, že mu může pomoci a konečně začít někam patřit, konečně zapadnout.
Jenže Mechanik chce členy Griffinovy skupiny rozdělit co možná nejdál od sebe a jenom čas dokáže prověřit důvěru na všech stranách. Alespoň Finley ví, na čí straně stojí, i když to vypadá, že jí nikdo nevěří.

Tahle kniha mě nejdřív zaujala svou krásnou obálkou a pak jsem si přečetla anotaci. Další steampunkový román na obzoru, který vychází 24. května 2011.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

2 Responses

  1. Nikki napsal:

    >Zajímavá anotace a krásná obálka :). Šup s ní do to-read :D:).

    Jinak prosímtě nevíš jestli to jde a jak se dá zařídit, aby měl blog na bloggeru 2 majitelky? Díky

  2. Syki napsal:

    >Nevím, jestli jde zařídit 2 majitelky, ale dvě autorky určitě. Jedna z vás vždycky musí ten onen blog založit a má nejspíš větší práva než potom ten druhý autor. Ale na bloggeru může na blog psát více pisatelů.

    Najdeš to v Nastavení -> Oprávnění -> Přidat autory a pak vybereš z kontaktů

    Když má člověk blog na bloggeru, je lepší, když má u Google založený i samotný email, protože je to pak všechno perfektně provázané, spolu s dalšími věcmi. Navíc Gmail je jeden z nejlepších emailů s největší kapacitou. Snad ti to pomohlo 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..