Krásné vánoční svátky i nový rok 2023!

Štedrý den už máme sice za sebou, ale ještě pořád nám zbývají 2 dny vánočních svátků.

Doufám, že jste včera pod stromečkem našli pěknou hromádku dárečků, které vás potěšily, a že se mezi nimi objevila také nějaká ta kniha. Já jsem si většinu z nich nadělila sama, stejně tak Vanesce a díky pracovním benefitům jsem si pořídila i novou čtečku knih, jelikož ta poslední se mi před dvěma měsíci rozbila.

Geekův rok se mi podařilo koupit doslova za hubičku u Dobrovského, přitom po něm pokukuju už nějakou tu dobu. Díky faj vánoční akci jsem si rozšířila i knižní sbírku Lusy Adams. A díky benefitům mám prequel ke Škole dobra a zla a čtvrtý díl komiksových stripů Sarah Andersen. PocketBook HD 3 a nové pouzdro. Je o něco menší než můj PocketBook Basic Touch Lux 2, který mi vydržel 5 let, ale snad si na to držení zvyknu.

Od kamarádky Aničky jsem k Vánocům dostala Královsky v háji, které jsem už kdysi četla v originále, ale když máme i v české verzi ty hezké obálky, řekla jsem si, že si je postupně pořídím. Dostala jsem od ní také pátý díl původní vysokoškolské romance od Elle Kennedy, kterou jsem taky kdysi četla v originále a tohle je myslím docela nový díl.

No a Vanesce Ježíšek přinesl tyto kousky. Mimiknihovnu máme od kamarádky Týnky. A kde máš svůj NOČNÍK ty? bude snad motivující knížečka k tréninku a  sbírka „Moje první“ se přidává už k jedné knize, kterou dostala Vaneska loni a má tento typ knih moc ráda. Je vidět, že jsme knihomolská rodina 🙂

Přeju vám tedy příjemné prožití vánočních svátků a pokud máte volno, užijte si ho až do příchodu nového roku 2023. V novém roce pak buďte hlavně zdraví, protože z toho pramení i ty další věci jako je štěstí, láska, peníze a tak dále. Hlavně se zkuste méně stresovat a více si užívat života. Přece jenom je jen jeden.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..