Suma sumárum za červenec, srpen, září 2020

Další tři měsíce jsou za námi a ačkoliv to vypadá, že jsem s blogováním přestala, není tomu tak. Jen teď stejně jako většina z vás prožívám velké změny v životě nejen díky pandemii, ale také díky tomu, že jsem momentálně na začátku sedmého měsíce těhotenství, takže chuť na čtení ještě víc slábne a přichází spíš únava a řešení dětské výbavičky. I tak se ale podívejme na to, co jsem si pořídila a co dostala.

Knihy, které jsem si koupila:

Kroniky prachu jsem měla v hledáčku už dlouho, protože jsem slyšela jen samé chvalozpěvy. Nějakou dobu byla kniha vyprodaná, pak se konečně dotiskla a teď dokonce vyhrála myslím v žebříčku nejkrásnější obálka (?) young adult. Kromě toho by v listopadu měla vyjít ještě doprovodná kniha „Pár stránek navíc“, takže jestli mě tenhle kousek chytne, rozhodně si pořídím i tu další.

Seriálové zpracování Cizinky si mě kupodivu získalo až v posledních sériích, ta první mě neskutečně štvala. Proto jsem si pořídila i obrazového průvodce (paradoxně je jen o prvních dvou sériích), kterého jsem měla k nákupu za výrazně sníženou cenu, takže jsem si řekla, proč ne. Pořád se rozhoupávám k tomu, abych si tuhle sérii přečetla také knižně, jelikož ji doma mám ještě v původním vydání (tedy kromě druhé části Hořícího kříže, jelikož byl tehdy nějak problém s vydáním a pak se už začala série vydávat v nových obálkách).

No a jelikož jsem fanoušek Harryho Pottera i Fantastických zvířat, koupila jsem si za hubičku i další omalovánky. Protože mě prostě omalovánky děsně baví, jen si musím pořídit i nové pastelky. Ty, co mám doma, už jsou těsně před smrtí.

Knihy, které jsem dostala:

Hříchy Hollywoodu jsem už kdysi četla v originále, ale když kniha vyšla také v češtině, byla jsem ráda. Je to sice taková ujetá slaďárna, ale jako oddychovka je to kousek parádní. Navíc česká obálka je vážně povedená.

Kniha Dohazovačky je další z řady oddychovek, která mě zaujala svou anotací. Snad se mi u ní bude odpočívat dobře. A ačkoliv nejsem fanoušek knih Colleen Hoover (čest výjimkám), její Pravda nebo lež mě docela zaujala, i když co jsem četla recenze, tak prý nic moc. Uvidíme.

~ Uveřejněné recenze ~

Odstíny života

Protivníci

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..