Suma sumárum za březen, duben 2018

Poslední měsíce jsem měla více než náročné, pořád se něco dělo. A teď už jsou za námi a spolu s nimi tu pro vás mám přehled toho, co nového jsem si pořídila.

Knihy, které jsem si koupila:

V březnu jsem měla nějaké náhlé vnuknutí směrem ke sebevzdělávání, a proto jsem si pořídila zajímavé kousky od Jan Melvil Publishing. Jde o Superprognózy, Druhý věk strojů, Nedělej kompromis, Přednášejte jako na TEDu. K tomu jsem si koupila i nový Moleskine, který mám v plánu zaplnit nápady a postřehy.

No a protože jsem si před týdnem s kamarádkami udělala prodloužený víkend v Amsterdamu, kde jsem byla vůbec poprvé, takže byl potřeba taky nějaký ten průvodce. Nejdraši mám verze do kapsy od Lonely Planet. No a samozřejmě jsem si musela doplnit další díl Charley Davidson, The Trouble With Twelfth Grave.

Když už jsem byla v té vlně sebevzdělávání a sebemotivace, pořídila jsem si za docela směšnou částku také knihu Myslete jako Steve Jobs. Takových knih je habaděj a těžko říct, jestli mi něco přinese, ale proč ne…

Kromě toho jsem si pořídila také novou trilogii od Jeaniene Frost, Broken Destiny. Už jsem po ní koukala strašně dlouho, ale odhodlala jsem si ji koupit až ve chvíli, kdy mi zase z BookDepository poslali 10% slevu na nákup. Sama jsem tedy zvědavá, jaké to vůbec bude.

A ještě jsem zapomněla, že jsem si pořídila taky Ready Player One po té, co jsem viděla ten úžasný film, který mě vzal zpátky do dětství. Pravda, kniha je v hodně věcech odlišná, ale vůbec to nevadí, protože je prostě stejně boží jako film. Jen je trochu těžší na zpracování, protože je v ní hromada odkazů na 80. léta, filmy, hry, hudbu, osobnosti… rozhodně vám ovšem nesmí uniknout.

Kniha, kterou jsem dostala:

A od Axii jsem dostala Cinder & Ella, která podle anotace vypadá hodně dobře. Předpokládám, že půjde o příjemnou oddechovku na víkend. Samotná obálka je taková holčičí a milá. Uvidíme.

~ Uveřejněné recenze ~

Ugly Love

Wild Card

Maverick

Hot Shot

Love in Lingerie

Hidden Seams

Králové bouronu

All or Nothing at All

Miss Fix-It

 

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

1 Response

  1. Pekný sumár kníh, Ďakujem. Zaujali ma tam 2 knihy o sebarozvoji 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..