Maverick

Autor: Karina Halle
Originální název: Maverick
Knižní série: North Ridge
Díl: druhý
Žánr: adult, romance, erotika
Věková hranice: 20+
Moje hodnocení: 5 hvězdiček

John “Maverick” Nelson rád žije na hraně a to doslova. Jako člen záchranného týmu v North Ridge je pokaždé jedním z prvních, kdo se vrhá do nebezpečí. Když ale dojde na ženy, má se na pozoru. Nebrání se žhavému a divokému sexu, ale nějaký závazek? Tomu se vyhýbá obloukem. Až do chvíle, kdy mu do života vstoupí Riley Clarke.

Riley je nejnovějším členem záchranářů a celkově vlastně také jediná žena vůbec. Tím pádem tráví v Mavově společnosti většinu času. Ačkoliv to mezi nimi nebezpečně jiskří, Mac je odhodlaný udržet mezi nimi vše na profesní úrovni. Riley si tím není tak úplně jistá, ale práce je pro ni na prvním místě.

Jenže ani jeden nedokáže vzájemnému kouzlu dlouho odolávat…

Nakladatel: CreateSpace Independent Publishing (EN)
Počet stran: 292 (EN)
Vazba: Brožovaná i ebook (EN)
Vydání v USA: 17.11.2017
Vydání v ČR: nevyšlo

Datum četby: 2 dny, březen 2018, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Tohle tedy bylo zatraceně žhavé…

Oficiální stránky knihy
Oficiální stránky autora

Můj názor: Na téhle kanadské sérii se mi líbí, že každý z bratrů je něčím odlišný, i když mají několik podobných rysů. Navíc nebývá zvykem, že se nejdřív podíváme na nejmladšího a postupně se propracováváme k osudu toho nejstaršího.

Mav s Riley jsou od prvního páru ve Wild Card naprosto odlišní, i když si každý z nich nese své chmury. Pro Riley to muselo být nejspíš daleko horší vrátit se zpět k nebezpečné práci, která je pro ni životem. Osobně bych na takhle nebezpečné věci neměla odvahu, jsem až moc velký posera. O to víc klobouk dolů před lidmi, co tohle dělají.

Oproti prvnímu dílu je tento podle mího daleko žhavější a erotičtější, to pnutí cítíte úplně ze všech stránek knihy. A když se konečně dají dohromady, čekáte netrpělivě na chvíli, kdy se to zase všechno posere… protože víte, že se to v nějakém okamžiku musí posrat. A pak si i krapet pobrečíte…

Maverick je další příjemnou romancí, při které se možná i zapotíte, ale bude vás to bavit. Jen budete mít z hor asi ještě větší respekt.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..