Wild Card

Autor: Karina Halle
Originální název: Wild Card
Knižní série: North Ridge
Díl: první
Žánr: adult, romance, erotika
Věková hranice: 20+
Moje hodnocení: 5 hvězdiček

Jako muž, který má na starosti celý ranč, se Shane Nelson nikdy nebál ušpinit si ruce. Vždycky věděl, co od života chtěl a šel si tvrdě za tím. A zrovna teď chce Rachel Waters.

Vlastně ji nikdy nepřestal chtít. Bývali nejlepšími kamarády už od dětství a během dospívání pár, který přešel až do fáze spřízněných duší. Jenže stačila jediná noc, kdy jim oběma Shane zlomil srdce a bylo to.

Teď je Rachel po šesti letech opět zpátky doma. Aby se postavila své minulosti. Aby se postavila Shaneovi. Aby se postavila jeho temnému tajemství.

Nakladatel: CreateSpace Independent Publishing (EN)
Počet stran: 280 (EN)
Vazba: Brožovaná i ebook (EN)
Vydání v USA: 15.8.2017
Vydání v ČR: nevyšlo

Datum četby: 2 dny, březen 2018, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Skvěle mi to káplo do noty 🙂

Oficiální stránky knihy
Oficiální stránky autora

Můj názor: Jak si určitě pamatujete, na tuhle sérii jsem se dost těšila, protože romance Kariny Halle mám opravdu ráda, i když jsou většinou na jedno brdo. Velkým pozitivem je totiž to, že jsou její hrdinové starší a tím pádem i mému věku bližší. Navíc mám pro kovboje veeelkou slabost.

Ani tentokrát mě Karina nezklamala, ačkoliv bylo docela dobře jasné, jak to celé skončí. Přesto jsem byla občas jako na trní a ty prostřihy do minulosti mě občas docela emočně drásaly. Přiznám se, že jsem si při čtení i pákrát pobrečela pěkně od srdíčka. Tohle ze mě v poslední době dokáže vycucat jen podobný typ knížek.

Shane je naprosté zlatíčko a vy jej žerete od začátku do konce, protože je to přesně ten good boy, které by si přála každá z nás, i když by občas ráda ulítla s bad boyem. Rachel si zase za život užila pořádnou dávku bolesti, takže se o ni bojíte a přitom chcete, aby dala životu v North Ridge druhou šanci, protože přesně tam patří.

Wild Card je kniha, která vás vtáhne a pustí až na konci, i když se jedná o romanci s ne úplně unikátní zápletkou. Rodinu Nelsonovu si ovšem okamžitě zamilujete, stejně jako tohle kanadské „maloměsto“.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..