Overruled

Overruled_bookAutor: Emma Chase
Originální název: Overruled
Knižní série: The Legal Briefs
Díl: první
Žánr: romance, erotika
Věková hranice: 20+
Moje hodnocení: 4 hvězdičky

Stanton celý život miloval jednu ženu. Jejich vtah byl už od začátku pořádně bouřlivý, když Jenny zjistila, že čeká jeho dítě, chtěl si ji vzít a strávit s ní zbytek života. Jenže Jenny jej donutila jít dál za svým snem, opustit jižanské maloměsto a stát se právníkem, jak vždycky chtěl.

Teď je z něj uznávaný obhájce, snaží se stát partnerem ve firmě a o zájem žen rozhodně nemá nouzi. Momentálně udržuje vztah „přátel s benefity“ se svou kolegyní a zároveň kamarádkou Sofií a vždy, když se vrátí domů na Jih, užije si krásný čas s Jenny i s jejich dcerou. Jenže teď mu od jeho lásky přišlo svatební oznámení a Stanton nedovolí, aby si vzala jiného…

Když Stanton požádá Sofii, aby ho doprovázela na cestě za záchranou své lásky, nemůže tomu Sofie uvěřit. Vždycky si říkala, že jí jejich životní uspořádání vyhovuje, ale v poslední době je to mezi nimi nějaké jiné. Stanton má sice pořád hlavu plnou Jenny a je odhodlaný ji dostat zpátky, ale jeho činy samotné jsou tak protichůdné, že neví, co si o tom má myslet. Na jeho žádost kývne, ale už dopředu ví, že to pro ni nedopadne vůbec dobře.

Nakladatel: Gallery Books (EN)
Počet stran: 288 (EN)
Vazba: Brožovaná i ebook (EN)
Vydání v USA: 28.4.2015
Vydání v ČR: nevyšlo

Datum četby: 2 dny, květen 2015, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Tak nějak jsem to asi čekala lepší.

Oficiální blog autora
Oficiální stránky autora

Můj názor: Na novou sérii Emmy Chase jsem se hodně těšila, navíc jde o prostředí právníků, které mě seriálově vždycky moc bavilo. Tak nějak jsem možná měla až příliš vysoká očekávání, a proto mě kniha tolik nedostala… Anebo taky to možná bylo tím, že mě neskutečně štvala celá zápletka.

Většinou v romancích čteme příběh, kdy se on vrací zpátky domů, aby získal zpět svou lásku a ta třetí žena je nedůležitá. Tentokrát je ta žena ale Sofie a je naprosto úžasná, stejně jako se ukáže, že samotná Jenny je vážně skvělá. Tak nám zůstává jen Stanton, který chce svou ženu zpátky, ale přitom se nechce vzdát Sofie. To si pak prostě řeknete WTF?

Autorka ale příběh vůbec nenapsala tak, že by vás tenhle neuvěřitelný trojúhelník otravoval. Ano, jsou tam chvíle, kdy byste rádi dali Stantonovi do zubů za to, že se chová jako absolutní sobecký parchant. Společně se Sofií ovšem měli neuvěřitelnou chemii, jejich vzájemné dialogy mě bavily a ani erotické scény nebyly vůbec špatné. Klasická Emma Chase. Líbilo se mi i to, že se v knize objevil sám Drew. Tohle propojení sérií je vždycky fajn.

Sečteno a podrtženo to byla hezká jednohubka, která mě místy trochu štvala, ale jinak byla na jedničku. Těším se moc na druhý díl, jen mám pocit, že tahle série prostě nemá ještě ten správný šmrnc.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..