Bossman

Bossman_bookAutor: Vi Keeland
Originální název: Bossman
Žánr: adult, romance, erotika
Věková hranice: 20+
Moje hodnocení: 4 hvězdičky

Když Reese Annesley volala z příšerného rande své kamarádce s prosbou, aby jí nečekaně zatelefonovala a dostala ji odtamtud pryč, netušila, že ten charismatický narušitel, co ji nejprve odsoudil a později pomohl, se brzy stane jejím novým šéfem.

Chase Parker má totiž vše, co Reese na mužích přitahuje. Ne peníze, nebo neuvěřitelný sex-appeal, ale spíš neuvěřitelná chasrimatičnost a vtipnost, s jakou si ji snaží získat. Chase je totiž přesvědčený o tom, že nakonec přece jen dojde na společnou vášnivou noc. A rozhodně nebude jediná.

Záleží ovšem jen na Reese, jak dlouho dokáže odolávat. A že už to nebude dlouho…

Nakladatel: Everafter Romance (EN)
Počet stran: 326 (EN)
Vazba: Ebook i brožovaná (EN)
Vydání v USA: 16.7.2016
Vydání v ČR: nevyšlo

Datum četby: 1 den, srpen 2016, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Nebylo to špatné, ale taky to nebylo nic, co bych uz nečetla dříve. Bavila jsem se a knihu určitě doporučuju.

Oficiální stránky knihy
Oficiální stránky autorky

Můj názor: Na tuhle knihu jsem vlastně narazila náhodou. Viděla jsem nějakou zahraniční recenzi, kde si knihu blogerka pochvalovala, tak jsem si řekla, proč ji nezkusit. Přece jen zněla anotace poměrně vtipně, zápletka sice už stokrát ohraná, ale na rychlé jednoduché čtení naprosto ideální.

A musím říct, že jsem se vážně bavila. Slupla jsem knihu pomalu jako malinu, i když v ní nebylo nic extra přelomového. Oba hlavní hrdinové byli sympaťáci, jejich špičkování stálo za to. Líbilo se mi i občasné prolínání současnosti s minulostí. Nebylo to pořád jen o tom jednom, což bylo příjemné zpestření a osvěžení.

Celkově se kniha vážně povedla a pokud hledáte něco lehčího a přitom pěkně žhavého, rozhodně po knize sáhněte. Nebudete litovat. Nic víc se asi ke knize už napsat nedá, protože jde o další romanci, co ovšem patří k těm vydařenějším.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

1 Response

  1. thera napsal:

    opravdu je věková hranice 120+? 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..