RC review: Polibek

Polibek_bookAutor: Anna Todd
České datum vydání: 10.8.2015
Knižní série: After
Díl: první
Žánr: new adult, romance, erotika
Věková hranice: 18+
Nakladatel: YOLi

Když máte celý život naplánovaný dopředu, těžko dokážete porušovat pravidla, podle nichž jste se vždycky řídili. Jenže co až vás věčná kontrola začne v skrytu duše otravovat a dojde vám, že by to chtělo změnu? Uděláte ten skok do neznáma a počkáte, co přijde?

Osmnáctiletá Tessa se vždycky snažila dělat vše, co si její matka přála. Svědomitě chodila do školy, učila se, aby získala ty nejlepší známky, oblékala a česala se tak, jak se její matce zdálo nejlepší, a dokonce začala chodit se svým nejlepším kamarádem, který si získal také přízeň její matky. Nikdy jí nepřišlo na mysl, že by v jejím životě bylo něco špatně, dokud se neodstěhovala na vysokou, kde se střetla s úplně jinou životní realitou, než jakou dosud znala.

Díky své spolubydlící Steph se totiž seznámí s divočejší sortou lidí, s jakou nemá žádné zkušenosti. Není tedy divu, že jí ze začátku plno věcí šokuje, přesto si nějak nemůže pomoct, chce okusit i něco jiného. Velký podíl na tom má i uhrančivý Hardin, který se nijak netají tím, že střídá holky na počkání a ke všem se chová jako k rohožce. Tess v něm ovšem vyvolává ještě horší chování, protože nemine okamžiku, kdyby si do ní pořádně nerýpnul nebo ji nezesměšnil. Přestože je k ní často neskutečně krutý a Tessa jej kvůli tomu nesnáší až do morku kostí, v okamžiku, kdy se spolu ocitnou sami a poprvé se políbí, ví, že je ztracená.

Pohybuje se na neznámém teritoriu a rozhodně neví, jak se má chovat. Chce si od Hardina držet odstup, protože jeho chování nechápe a nechce si od něj nechat dokolečka ubližovat, jenže on se pořád a pořád vrací. Nic totiž není takové, jak se na první pohled zdá…

PODÍVEJTE SE NA RECENZI NA BLOGU NEOLUXORU
NEZAPOMEŇTE ODEBÍRAT RSS KANÁL

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

1 Response

  1. Meghan napsal:

    Máš můj obdiv, já bych do toho nejspíš nešla 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..