Poznej blogera: Lucy’s Fine Arts – Knižní blog a něco navíc

Název blogu: Lucy’s Fine Arts – Knižní blog a něco navíc

Adresa blogu: http://lucysfinearts.blogspot.cz

Pisatel blogu: Lucy King (Brno)

Jazyk blogu: český

Knižní blog: ne

O blogu: Můj blog je na prvním místě knižní záležitostí, kde se objevují recenze na mnou přečtené knihy (nové i staré, prostě co mi padne do oka a chutě), sem tam nějaký ten knižní projekt či meme. Ale jelikož miluji prakticky vše, co se týká umění, najdete tam občas i hudební recenze a moje vlastní kresby a fotografie. Každé pondělí také pořádám rubriku Song of The Week – takže o hudební inspirace zde není nouze.

Vše jsou mé osobní názory (vždy bez spoilerů), rozhodně se nenechávám zviklat všeobecným názorem ani tím co je zrovna IN. Je to prostě blog podle mých představ. Snad se bude líbit i vám.

Zaměření blogu: Především u mě najdete Fantasy ( a v malé míře, prozatím, Sci-fi) a Světovou beletrii ( nejčastěji Humor a Thrillery, občas nějaký ten román či detektivku) a také se pokouším o Dvojjazyčnou literaturu. Ale ve výsledku je možné u mě najít téměř vše.

Délka blogování: S Lucy‘ Fine Arts zhruba 8 měsíců. Ale moje blogovací počátky sahají roky dozadu. (stav k 26.12.2013)

Důvod blogování: Blogovat jsem začala kdysi dávno v pubertě o mých oblíbených seriálech a hercích. Dělalo to tehdy kolem mě vícero lidí a mě vždycky bavilo psát a vykecávat se, tak jsem si těch blog založila hned několik :D. Na to následoval web o mé oblíbené skupině ( ta se samozřejmě nakonec rozpadla a web i můj zájem uvadl :D). Ale před dvěma lety jsem po nějaké době opět přičichla ke knihám a knihovnám a otevřel se mi obrovský, úžasný svět a začala jsem číst jak posedlá. Ale štvalo mě, že mám jen jednu jedinou kamarádku, se kterou si o knihách můžu povídat. A jelikož ona sama měla osobní blog a sem tam přidala nějakou recenzi na knihu, inspirovala mě k otevření vlastního blogu. A tak vzniklo Lucy‘ Fine Arts. Vzápětí jsem objevila celou knižní blogosféru, která mi učarovala.

Tak mám konečně možnost sdílet své názory na knihy a hudbu, prostor, kam dávat moje fotografie a kresby a nejlepší na tom prostě je, že mám odezvu. Konečně v tom nejsem sama.

Oblíbená kniha nebo autor: Těch je. Lehčí je vybrat autory, takže – Neil Gaiman, Terry Pratchett, Paulo Coelho, P.G. Wodehouse, Tom Egeland, Garth Nix, z dam například Leonie Swan, Pavlína Brzáková, atd…

Kontaktní údaje: e-mail: tessik27692@gmail.com
FB: https://www.facebook.com/HudbaKnihyFotografie
TT: https://twitter.com/LucysFineArts

Pár slov na závěr: Každý nový návštěvník je s velkou radostí vítán! Budu opravdu moc ráda, když se k mně připojíte v tomto knižním a uměleckém dobrodružství! 🙂

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

1 Response

  1. Ahoj. Tvůj blog se super 🙂 Moc se mi líbí jak design, tak zpracování i důvod, proč si tento blog začala psát. Věřím, že ho budu navštěvovat častěji! 🙂

    Jinak mám dotaz (otázku) – S kamarádkou jsme založily blog, na kterém se budou objevovat také recenze na knížky, či filmy, ale také různé slohové práce, jak už na naše téma nebo i na téma týdne. Pokud by si měla zájem o spřátelení, byly bychom rády.
    Díky 🙂
    lovers-of-books-writing recently posted..ProměnaMy Profile

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..