All the Pretty Lies

Autor: M. Leighton
Originální název: All the Pretty Lies
Knižní série: Pretty
Díl: první
Žánr: romance, erotika
Věková hranice: 18+

Anotace na Goodreads: „Žij, ničeho nelituj“

Ona
Sloane Locke vedla chráněný život. Nicméně s tím, co má za sebou, chápe, proč ji chtějí bratři i otec tolik chránit. Dokázala to vydržet dvacet let, ale už je toho dost. Na dívku, která nikomu nikdy nci neslibuje, slíbila sobě, že se vše změní, jamile jí bude jednadvacet. Takže když hodiny odbijí půlnoc, rozhodne se Sloane konečně roztáhnout dvá křídla a porušit pár pravidel.

On
Hemi Spencer má kromě tetování mnoho talentů. Ale ovládání se nebylo nikdy jedním z nich. Žil požitkářsky tak dlouho, co si jen vzpomene. Až do chvíle, kdy se stala ta tragédie. Teď se dokáže kontrolovat. Je to muž na misi, takový, co nenechá nic a nikoho stát mu v cestě.

Oni
Nic v životě by Sloane a Hemiho nemohlo připravit na to, co jeden u druhého naleznou – rozptýlení a posedlost, lásku a nadvládu. Ale jedinou věc, kterou namůžou najít, je budoucnost. Ani jeden nebyl tak úplně upřímný. A brzy jim dojde, že se v detailech může být zhouba. V detailech a ve lžích.

Jak daleko dva lidé zajdou, aby žili dneškem, když dnešek je to jediné, co mají?

Počet stran: 241 (EN)
Vazba: ebook (EN)
Vydání v USA: 11.11.2013
Vydání v ČR: nevyšlo

Moje hodnocení:

 
 
 
Moje hodnocení obálky:

 
 
 
Datum četby: 2 dny, listopad 2013, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Nějak si nemůžu pomoct, ale čekala jsem tak nějak víc.

Oficiální blog autora

Můj názor (obsahuje spoilery):
Knihy M. Leighton mám ráda. Sice jsme zatím četla tři – a vlastně třetí v sérii Bad Boys jsem ještě nepřečetla – ale i tak mi svým stylem sedla. Když jsem se dozvěděla, že vydala další knihu, věděla jsem, že si ji musím přečíst. Hlavně mě nalákala samotná anotace, která zněla hodně dobře. No, mohlo to být daleko lepší.

Sloane Locke žila celý život ve „zlaté“ kleci. Není divu, když má tři starší ochranářské bratry a otce, všichni poldové. Jenže teď chce konečně začít žít. Dostat se ze své klece. Poznat ten pravý svět venku. Nemuset dodržovat pravidla. Jejím prvním projevem vzdoru má být tetování, které si sama navrhla. Nemohla tušit, že když vkročí do salónu, změní jí to život daleko víc, než by očekávala.

Hemi Spencer má od označení „klidný“ opravdu daleko. Přesto se drží zpátky, když mu do života vstoupí Sloane. Není jeho obvyklý typ. Všechno na ní křičí, že je až příliš naivní a nevinná. Měl by si od ní držet odstup. Ale jde to velice těžko. Něco ho k ní přitahuje a Hemi dlouho odolávat nedokáže. Vše se ale značně zkomplikuje, když mu dojde, kdo Sloane je…

Pokud hledáte klasickou romanťárnu na oddech po náročném dni, určitě po knize sáhněte. Jestli hledáte něco, co vám řádně zamotá hlavu a vyrazí vám dech, jděte raději o dům dál. Příběh je docela klišoidní, ničím extra nepřekvapí – tedy až svým koncem… respektive tím, co mu bude předcházet.

Jinak je to kniha tak akorát. Tak akorát romantická, tak akorát zajímavá, tak akorát žhavá. Je fajn, ale ze židle vás nezvedne, větší dojem nezanechá. Spíš vás bude místy frustrovat to, že autorka vše zbytečně prodlužuje. Nějak tomu prostě chyběla ta správná jiskra.

Na zpříjemnění odpoledne nebo večera to bohatě postačí. I tak jsem ale zvědavá, co přinese druhý díl série. Jestli se zase podíváme na stejné hrdiny, nebo se autorka zaměří na bratry Sloane. To by mohlo být zajímavé.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..