Posuď knihu podle obalu (126)

Název knihy: Soumrak království
Autor: Morgan Rhodes
Datum vydání: 10.9.013

Česká anotace: Napínavá fantasy ve stylu Her o trůny! Je předvečer války. Vyberte si svou stranu.

AURANOS
Princezna Cleo vychovaná v přepychu se musí vydat na strastiplnou a zrádnou cestu na nepřátelské území, aby tam nalezla dávno ztracenou magii.

PAELSIA
Jonas, rebel zuřící nad nespravedlností světa, se vzbouří proti útlaku, který zbídačil jeho zemi, a stane se vůdcem lidové revoluce.

LIMEROS
Lucia, sirotek adoptovaný královskou rodinou, odhalí pravdu o své minulosti a objeví nadpřirozené schopnosti, které je předurčena ovládat.
Magnus, prvorozený královský syn vychovávaný svým otcem k násilí a dobývání, začíná zjišťovat, že srdce může být smrtelnější zbraní než meč.

Můj názor: Vydání téhle knihy v češtině mě velice příjemně překvapilo. Knihu jsem totiž měla v hledáčku už docela dlouho. Obálka se mi ohromně líbila a jsem ráda, že se Egmont rozhodl vydat knihu s tou originální. Kombinace modré a zelené ve mně kdoví proč evokují vzpomínku na sérii Study od Marii V. Snyder – a pokud mě čtete dlouho, víte, že mám knihy této autorky velice ráda. Kniha má v zahraničí velice dobré recenze a já doufám, že mě uchvátí stejně, jako zahraniční recenzenty.

 
 
 

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..