Poznej blogera: Svět knih

Název blogu: Svět knih

Adresa blogu: http://www.just-books-m.blogspot.cz

Pisatel blogu: Monii, Majky (Moravskoslezský kraj)

Jazyk blogu: český

Knižní blog: ano

O blogu: Blog už zažil hodně vzestupů a pádů, takže už kvůli toho se snažíme zdokonalovat stále více, jak to jen jde. Nejsme žádní profesionálové, ale každý kladný názor nás vždy velice potěší. Překládáme jak trailery ke knížkám, tak trailery k filmům, i samotné knihy, které jsou u čtenářů momentálně v oblibě. Také u nás můžete naleznout recenze (u nás bodují hlavně fantasy, ale nepohrdneme ani klasickou romancí) a v budoucnu plánujeme i různé meme projekty. V budoucnu bychom taky rády zveřejňovaly povídky, jak vaše, tak naše. Prostě všech. Je to sice ohraná věta, ale v současné době, co teď můžeme udělat, je pouze vás na náš blog pozvat, a pokud se vám tam zalíbí, rozhodně budeme rády, když nás začnete sledovat pravidelně.

Zaměření blogu: Fantasy, young adult

Délka blogování: od začátku roku 2012 (stav k 3.4.2013)

Důvod blogování: Začala jsem s tím sama, potom se ke mně přidala má dlouhodobá nejlepší kamarádka (Majky). Hodně jsem četla knižní blogy, a když jsem šla večer spát, pořád jsem přemýšlela nad tím, co všechno bych zveřejňovala, jak často, už jsem měla dokonce rozmyšlený i vzhled. Dlouho jsem nemohla usnout, a když jsem se pak brzo ráno probudila, první, co jsem udělala, bylo, že jsem zapínala počítač a rozklikávala úvodní stránku bloggeru. Pak už to všechno přišlo ráz naráz – nové nápady, myšlenky, postřehy kamarádky. A tak jsem ji přizvala, aby začala psát recenze. Klape nám to doposud, tak snad to bude takhle pokračovat ještě dlouho.

Oblíbená kniha nebo autor: Série Hunger Games, Zavržený a Báječný svět shopaholiků

Kontaktní údaje: Určitě vám odpovíme na e-mailu: just-books-m@seznam.cz. Pokud budete chtít jenom položit nějakou otázku, můžete využít stránku ask.fm (ask.fm/JustBooksM).

Pár slov na závěr: Nad knihami můžete strávit času, kolik chcete, ale máte jistotu, že až se k nim vrátíte, budou tady pro vás.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

1 Response

  1. Monii napsal:

    Mockrát děkujeme za zveřejnění! 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..