>Waiting on Wednesday (20)

>

Týdenní meme, které pořádá Breaking the Spine. Cílem je vybrat si vždycky jednu knihu, kterou si chcete přečíst. Pro tuto středu vybírám:

Lola and the Boy Next Door
Stephanie Perkins

Pro začínající kostymérku Lolu Nolan je čím víc pobuřující outfit – více jiskřivý, více zábavný, více divoký – tím lépe. Ale i když je její styl oblékání poněkud skandálnější, je to oddaná dcera a kamarádka s velkými plány do budoucna. A všechno je docela perfektní (alespoň co se týká jejího sexy přítele rockera), dokud se obávaná Bellova dvojčata nenastěhují zpátky do sousedního domu.
Když se rodina vrátí a Cricket – nadaný vynálezce a inženýr – vystoupí ze stínu své sestry a vstoupí zpátky do Lolina života, musí se Lola konečně vypořádat se svými city ke klukovi od vedle.

Kniha ve Státech vychází 29.9.2011 a je druhým knižním počinem Stephanie Perkins. Její knižní debut Anna and the French Kiss je jedním z nejlepších dívčích románů, jaký jsem za poslední dobu četla. Kniha mě svým příběhem a stylem psaní naprosto uchvátila a já doufám, že i Lola bude stejně výborná. Neskutečně se na ni těším. Už jsem si ji dokonce předobjednala. Stephanie myslím někde psala, že příběh Loly bude tak trošku „sousedit“ s příběhem Anny, stejně tak by i její třetí kniha Isla and Happily Ever After měla nějak navázat na prostředí Loly. No, uvidíme, jak to Stephanie vymyslí.

Vím, pro dnešek poněkud později než u mě bývá zvykem, ale původně jsem si nemyslela, že nějaké WoW vůbec sepíšu. Řeknu vám, že z toho učení začínám mít těžkou depresi. Co se naučím následně vytlačím dalšími informacemi, takže mám na konci dne hlavu stejně prázdnou jako na začátku. Ani posudek oponenta mé bakalářské práce mě nijak zvlášť nepotěšil, jelikož mi navrhl C, aniž by mé práci vůbec něco vytknul. Docela nefér, když uvážím, že ví, co všechno jsem musela udělat a navíc sama vedoucí bakalářky mi navrhla A. No, doufejme, že si práci dokážu obhájit alespoň na to B. To učení mi ale fakt nejde. Ze zkoušející komise mě pojala nehorázná hrůza a já se modlím, abych měla šťastnou ruku při tahání otázek. Myslete na mě a držte mi palce. Není možné, abych to nedala…

btw Ode dneška probíhá ve světě Splash into Summer Hop Giveaway. Všude, kde je (INT) se můžete hopu zúčastnit i vy a třeba se vám poštěstí někde něco vyhrát. Hodně štěstí 🙂 

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..