Mischief & Magnolias

Autor: Kristi Cook
Originální název: Mischief & Magnolias
Knižní série: Magnolia Branch
Díl: druhý
Žánr: young adult, romance
Moje hodnocení: 5 hvězdiček

Ryder a Jemma jsou oficiálně pár už nějaký ten pátek. Jediný, kdo to ale dosud neví, jsou jejich rodiče. A to může být velký problém. Teď se totiž domů vrátili na svátky a nevypadá to, že dokážou své tajemství dlouho udržet v tajnosti.

V okamžiku, kdy všechno praskne, začnou oba dva bojovat nejen se zklamáním rodičů, kteří se nemůžou srvonat s tím, že jim tak dlouho lhali, ale také s vlastní důvěrou.

Ví, že se milují, ale můžou se opravdu na toho druhého spolehnout? Může jejich vztah vůbec vydržet…?

Nakladatel: Smashwords (EN)
Počet stran: 72 (EN)
Vazba: Ebook (EN)
Vydání v USA: 13.2.2017
Vydání v ČR: nevyšlo

Datum četby: 1 den, červen 2017, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: To bylo takové pěkňoučké…

Oficiální stránky knihy
Oficiální stránky autora

Můj názor: Na tuhle novelku jsem vlastně narazila úplnou náhodou, když jsem si dávala takový rychlý re-reading prvního dílu, který se mi ohromně líbil. Nejdřív jsem se vylekala, že půjde o další takové to pokračování, kdy se ze zamilované páru stane prá, co se navzájem podezřívá a kterému se kazí všechno, na co sáhne.

Díkybohu se nic takového nedělo a autorka jela ve stejných kolejích. A to je co říct, první díl jsem četla před třemi roky a stejně mi přijde, jako by to bylo včera, kdy jsem po knize sáhla, ačkoliv jsem si nebyla moc jistá, jestli si ji vůbec chci přečíst.

Život našich dvou hlavních hrdinů se dostal do úplně jiných obrátek a je hezké vidět, že i přesto se jeden o druhého starají a ví, že mezi nimi je to něco víc. To něco, co vydrží. Je hezké čas od času číst takové lehké oddechovky, co vás pohladí po duši. Tady se mi prostě autorka krásně trefila do nálady, vyloudila úsměv na tváři a opět mě zavedla do pěkného místa. Doufám, že se časem dočkáme dalších podobných knih.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..