All Lined Up

AllLinedUp_bookAutor: Cora Carmack
Originální název: All Lined Up
Knižní série: Rusk University
Díl: první
Žánr: new adult, romance, erotika
Věková hranice: 18+
Hodnocení: 5 hvězdiček

Dallas doufala, že když se konečně dostane na vysokou školu, zbaví se stínu svého všemi obávaného i oblíbeného otce a začne si pořádně užívat života. Jenže to by jí otec nesměl opět udělat čáru přes rozpočet. Nastoupil totiž jako hlavní trenér fotbalového mužstva přesně na Dallasinu školu.

Dallas už ví, co ji čeká. Tentokrát ovšem neproběhne žádné chození na zápasy, žádné randění s fotbalisty, chce si najít někoho, kdo ji bude mít rád takovou, jaká je a ne kvůli tomu, kdo je její otec. Netušila ovšem, že když narazí na jednoho přitažlivého kluka, s nímž za jednu noc prožije daleko víc než s jiným za celé roky, vyklube se z něj hráč fotbalu.

Carson má jasný plán, pilně studovat a pilně na sobě ve fotbale pracovat. Společně s otcem má totiž dlouhodobý plán a ví, co od života chce a ví, že mu to nespadne jen tak do klína a že na sobě bude muset pracovat. Rozhodně si nemůže dovolit žádné rozptýlení, což znamená žádné extra párty se spoluhráči a především žádné holky.

Jenže to by se mu do cesty nesměla připlést ta nejzajímavější holka široko daleko, protože po té, co s ní prožije jednu úžasnou a pěkně žhavou noc, nedokáže na ni přestat myslet a to si teď rozhodně nemůže dovolit. A když po čase zjistí, že je to dcera jeho trenéra, ví, že se od ní bude muset držet pěkně daleko. Někdy to ale prostě moc dobře nejde.

Nakladatel: William Morrow Paperbacks (EN)
Počet stran: 320 (EN)
Vazba: Brožovaná i ebook (EN)
Vydání v USA: 13.5.2014
Vydání v ČR: nevyšlo

Datum četby: 1 den, srpen 2015, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Coro, obrovsky jsi mě překvapila! Kniha mě neskutečně bavila a vůbec nebyla tak strašně klišoidní, jak jsem od tebe zvyklá. I tvůk samotný dovětek na konci knihy se mi ohromně líbil. Jsem zvědavá na další díly.

Oficiální stránky knihy
Oficiální blog autora

Můj názor: Původně jsem si myslela, že po knihách Cory Carmack po sérii Losing It už nejspíš nikdy nesáhnu, protože se mi všehovšudy líbil tak akorát druhý díl, zbytek stál za pendrek, ale když jsem viděla ty nadšené zahraniční ohlasy, nechala jsem se přemluvit a přece jen to zkusila. Nelituju.

Nečekejte ovšem nic, na co byste už v žánru new adult nenarazili. V podstatě dostáváte neustále to samé klišoidní schéma, tentokrát jsme opět na vysoké škole, kde hraje fotbalové mužstvo prim a skoro všechno jim projde, nemá nouzi o dámskou společnost a prostě si užívá života… jenže tahle série je prostě tak nějak jiná.

Hodně to bude dáno tím, co sama autorka píše v dovětku. Sama totiž vyrostla v rodině, která žila americkým fotbalem, protože její otec byl trenér. Není ani náhoda, že jsou její knihy zasazeny do Texasu, protože tam vyrostla a moc dobře ví, jak moc je v Texasu fotbal oblíbený a jak jsou hráči kolikrát považováni za bohy, a proto jim kde co prochází. Na knize je ta zkušenost rozhodně poznat, právě tím jsou v řadě podobných new adultek unikátní. Autorka pro změnu opravdu ví, o čem mluví.

Hrdinové jsou samozřejmě sympaťáci a držíte jim pěstičky až do samotného konce. Ani vedlejší postavy nepřijdou zkrátka, potkáme se s nimi v dalších dílech série. Musím říct, že mě kniha opravdu hodně bavila, protože v ní bylo všeho tak akorát, navíc to mělo hlavu i patu a působilo to poměrně reálně (tedy na svůj žánr). Sama jsem překvapená, jak dobré to bylo.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

1 Response

  1. Meghan napsal:

    To jsem ráda, že se ti All Lined Up líbilo, protože jsem ji ulovila před časem na Amazonu za $0.99 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..