All Played Out

AllPlayedOut_bookAutor: Cora Carmack
Originální název: All Played Out
Knižní série: Rusk University
Díl: třetí
Žánr: new adult, romance, erotika
Věková hranice: 18+
Hodnocení: 5 hvězdiček

Nell vždycky věděla, že chce od života víc, než pracovat v rodinné restauraci. Jako první z rodiny se vůbec vydala na vysokou školu a v plánu má i doktorát. Celou dobu se ovšem tak urputně soustřeďovala na studium, že jí jaksi unikal skutečný život.

Teď, když jí do konce školy zbývá pár měsíců, se rozhodla začít taky trochu žít… a udělala si seznam všeho, co chce prožít, dokud je ještě mladá. Nějak ale nepočítala s přitažlivým hráčem fotbalu, který je rozhodnutý jí se vším, co má na svém seznamu, pomoct. Chce všechna její poprvé a ne nebere v potaz.

Teo ví, že jediné, v čem je opravdu dobrý, je fotbal. Jeho sportovní láska jej ale už v minulosti stála lásku životní, a proto se rozhodl, že si na vysoké bude řádně užívat života. Netajil se tím, že má rád ženskou společnost, ale žádné rozhodně neslibuje vážnější vztah.

Své srdce si drží uzamknuté v bezpečí, tedy až do chvíle, kdy mu do života vstoupí dívka, která je až přespříliš podobná jeho bývalce. Ví, že by se od podobných typů měl držet dál, ale je na ní něco, co ho nenechává chladným a musí jí být neustále na blízku.

Nakladatel: William Morrow Paperbacks (EN)
Počet stran: 336 (EN)
Vazba: Brožovaná i ebook (EN)
Vydání v USA: 12.5.2015
Vydání v ČR: nevyšlo

Datum četby: 2 dny, srpen 2015, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Tak jo, sama jsem obrovsky překvapená tím, jak moc dobré jednotlivé díly jsou… anebo mi prostě jen perfektně sedly do nálady.

Oficiální stránky knihy
Oficiální blog autora

Můj názor: Ano, je to přesně takové, jak to zní a ano, je to extrémně předvídatelné, ale i tak mě to neskutečně bavilo.

Musím říct, že touhle sérii si mě Cora dost získala. Díl za dílem neztrácí kvalitku, vše se čte výborně a hlavní hrdinové jsou opravdu sympaťáci. Nell je mi v lecčems podobná a vůbec bych se nezlobila, kdybych měla svého Tea, protože jejich chvilky vážně stály za to.

Na sérii se mi líbí, že se autorka nebojí sáhnout i na citlivější struny, jako je téma znásilnění. V druhém díle to pro mě sice byl šok, ale jsme zvědavá, jak si s tím Cora poradí ve čtvrtém díle. Myslím, že se asi hodně nabrečím, protože to nebude nic zrovna jednoduchého. Jen je škoda, že se vydání knihy posunulo až na přístí rok, protože bych další díl zhltla stejně rychle jako tento.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

1 Response

  1. Aires napsal:

    Musím říct, že tahle knížka vypadá docela dobře 🙂 Zní to trochu předvídatelně, ale nevadí, na něco takového mám zrovna chuť 🙂 Díky za tip 🙂
    Aires recently posted..Recenze: PawnMy Profile

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..